Male inne | Interiørmaling og malerverktøy

Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger! Vi viser deg hvordan du skal male og gir deg råd om hvilken maling du trenger. Hos oss kan du enkelt velge farge og bestille ferdig blandet maling på nett– og hente i én av våre butikker. Trenger du hjelp til fargevalg? Snakk med en av våre fargerådgivere.

Prøv vår malingsvelger

Etterarbeid og rengjøring

Når malerjobben er ferdig er det stort sett bare å fjerne maskeringstape og dekkefilt. Har du tid og anledning er det beste å fjerne maskeringstapen før malingen har tørket. Og har du kvalitetspensler verdt å ta vare på er det enkelt å rengjøre malepensel med penselrens. Husk at malingspann, både tomme og malingspann med rester, leveres på nærmeste gjenvinningsstasjon for riktig håndtering.

Utstyr til etterarbeid og rengjøring

30 dagers åpent kjøp!

Vi tar tilbake det du ikke bruker

Sørg for du har nok utstyr for å fullføre helt til siste finish. Utstyr til overs kan du returnere til butikk og få pengene tilbake. Merk at produktene må være ubrukt og i original emballasje. Merk at ferdigblandet maling ikke omfattes av angreretten, og kan ikke returneres.