<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Lys og lun stemning med adventslys

Mørket er over oss, og vi kan endelig lyse opp mørke kroker både inne og ute med funklende adventslys til glede for store og små.

Lys og lun stemning med adventslys
En lysslynge har uendelige bruksområder og er utrolig effektfullt. Trygt er det også!

Er du så heldig å ha en uteplass, enten i form av en hage eller en liten veranda kan du starte julepyntingen utendørs så tidlig som mulig. Et inngangsparti omkranset av varmt lys er den vakreste velkomsten med funklende adventslys. Hva med en rad fascinerende ”istapper” langs tak-mønet og garasjetaket eller en lysslynge rundt et gelender eller opp langs en husstolpe? Bruk kreativiteten og la det lyse! Hva med piasavakosten eller flaggstanga?

Inngangsparti lyses opp med lysslynger og gerlang

LYS OG VARM VELKOMST: Star med å lyse opp ditt hjem allerde ved inngangspartiet.

Har du et lite tre, en busk eller en staselig hekk, dekorer med lysslynger og få nabolagets mest sjarmerende julehage. Hvis ikke, har Jernia både stilfulle, blinkende ”trær” og greiner som kan lyse opp der det passer best. Når snøen kommer,  legger seg som et teppe over lysene og skaper enda mer magisk stemning med et mykt lys. Utvalget av lysslynger er stort, her har du mange lengder og typer, men et råd kan være å investere i et påbygningsett om du trenger en ekstra lang lenke. Da kan du bygge på over flere år også.

Lys i hver krok med adventslys

Vi nordmenn er jo gode på å kose oss ekstra med mye alle former for lys innendørs i mørketiden. Finn frem det du har av lykter og glasskrukker og putt oppi lyslenker alene eller sammen med lysende stjerner og kuler i sølv og gull. Festbordet blir også stemningsfullt med de samme lenkene, og legger du lyslenkene sammen med litt friskt granbar, er du godt på vei på festbordet. Finn den lyskilden som gir best effekt hjemme hos deg og som passer din personlige stil.

LES OGSÅ: Pynt årets fineste festbord

Festbord med lysslynger og pynt

MIX&MATCH: De små lyslenkene som er beregnet for innendørsbruk har en liten diskret batteripakke som du lett gjemmer bort. Det begrenser behovet for strømuttak og du slipper ledninger som ligger overalt.

Lys og servise

BORDDEKKING: En lyslenke gjør susen. I tillegg er det ganske så brannsikkert i forhold til stearinlys i kombinasjon med servietter og annet stæsj. Tenk brannsikkerhet i adventstiden!

LA DET SKINNE MED ADVENTSLYS: Stjerner og belysning som passer de fleste vinduer og stiler.

Sikkert oppheng

Sikkerhet er viktig når det kommer til lys. Desember og adventstiden er årets verste brannmåned, mye på grunn av utstrakt bruk av levende lys. På elektriske lys er det viktig å sjekke om lyset er beregnet på innendørs- eller utendørs bruk. Dette bør være merket på emballasjen. Utekontakter med lokk eller skjøtebeskyttere er beregnet på utendørs bruk og det beste å bruke. Plasser ledningene trygt med tanke på f.eks. snøfresere og annet, gjerne langs husvegg festet med ledningskroker, strips eller aller best hengt opp i takhøyde. Se våre 7 tips om hvordan du brannsikrer hjemmet.

Lang levetid på LED-lys

LED er absolutt å anbefale, også til julebelysning. LED-pærene har lengre levetid, og er mer robuste og bruker vesentlig mindre strøm enn glødepærer. I tillegg til miljøhensyn er også LED pærer mindre brannfarlig enn alternative lyspærer. Et argument tidligere har vært at LED-lyset er kaldt og blått, men nå får du LED-pærer som lyser like behagelig varmt som vanlige glødepærer. Ledningene kan også gjøres enda tynnere og er lettere å skjule under et teppe, matte eller lignende.

Se vår artikkel om geniale julegaver når lommeboka er slunken. 

Relaterte produkter