ØYO TURSETT MED TURBESTIKK OG VIKINGØKS

Se alt fra ØYO
  • Et flott gavesett
  • Bestikket kommer i en lekker filtmappe
  • Øksen kommer med matchende filtslire
799,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Balder er et flott gavesett som består av Øyos Vikingøks og Turtagrø turbestikk. Vikingøksen er en vakker og utmerket turøks som tar liten plass i sekken og egner seg til mange formål. Lettmontert filtslire følger med for god beskyttelse.

Turbestikket i bambus er i en praktisk filtemballasje som matcher sliren på øksa. Turbestikket består av kniv, gaffel og skje. Leveres i lekker oppbevaringsmappe i filt.

Vikingøksen er en kopi av en ekte vikingøks som er funnet like ved Øyo sin fabrikk på Geilo. Det antas at den opprinnelige øksen er fra rett før år 1000 og at den ble brukt som en allsidig øks i husholdningen. Den har gode egenskaper og en funksjonell form som virker like godt i dag som for 1000 år siden. Riktignok er stålkvaliteten og eggen betydelig forbedret, men øksens opprinnelige egenskaper er tatt vare på.

Produsent
Varenummer

58021494

EAN

7051750075117

Produsentens Varenummer

07511

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser