For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P80 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P80 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P80 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P80 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P80 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P80 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P80 M

AVA HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P80 MEDIUM BUNDLE 160 BAR/600 LITER

Se alt fra AVA
Norsk designet
20 års Garantiordning
2800 Watt
4-sylindret metall pumpe

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
4 799,-

50+ På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

 Om høytrykksspyleren:

Stødige «labber» i front og «follow-me» trommel gjør spyleren svært stabil og tilnærmet veltesikker. Høytrykkslangen er en fleksibel, stålforsterket proffslange som er svært smidig å jobbe med. Spyleren leveres med høytrykkspistol, prisvinnende zoomlanse, turbodyse og variodyse. Evolution P80 har også oppbevaring på maskinen for lanse, skumkanon med såpeflaske, dyser og pistol.

"Follow me" trommel:

AVA har utviklet den unike «follow-me» trommelen, som lar trommelen dreie inntil 45 grader til hver side – slik at du alltid lett kan trekke ut eller sveive inn slangen. På Evolution er trommelinnfestingen svært stabil, og bygget for å kunne holde vekten og samtidig holde stabiliteten med inntil 20 meter slange på trommelen.

Stålforsterket slange:

AVA Evolution P80 blir levert med en 10 meter profesjonell stålarmert høytrykksslange. Dette er en myk og fleksibel slange som hindrer krøll og knekk og er en fryd å jobbe med.

Håndtak:

AVA sin Evolution serie er utstyrt med to håndtak. Det toppmonterte håndtaket med verktøysoppheng og arbeidsflate gjør det lett å trekke spyleren etter seg. Brukes når man triller spyleren på fast underlag. På maskinens front finner man enda et håndtak, dette er praktisk å bruke hvis man skal bære maskinen i trapper eller løfte den inn bagasjerommet på en bil.

Pumpe med 4 stempler:

Pumpene som sitter i AVA Evolution P80 serien er firesylindrede pumper. I motsetning til tradisjonelle pumper med tre stempler, gir denne pumpen en svært jevn gange og bedre kraftfordeling – noe som er med på å øke vannmengden og gir øket levetid på stempler og ventiler.

Zoomlanse:

AVA Zoomlanse lar deg justere lengde på lansen på en unik måte. Lengdejusteringen gjør det lettere å jobbe mer ergonomisk riktig samtidig som man får en best mulig avstand til vaskeflaten. AVA mottok Red Dot Award: Product Design 2018, for vår zoomlanse på grunn av brukervennligheten og design.

Medfølger i esken:

 • Kort semiproff pistol med hurtigkobling både for slange og lanser/tilbehør
 • Zoomlanse som muliggjør arbeidsavstand på 80 til 125 cm fra pistol til dyse
 • 10 meter stålarmert proff slange

 

Omfattende dysepakke:

 • Høyeffektiv turbodyse
 • Skånsom dyse som kombinerer en 20 grader og en 60 graders dyse.

 

Tekniske spesifikasjoner:

 • 2.800 watt
 • 160 bar trykk (max)
 • 600 liter/time (max)
 • 120 m2/time vaskekapasitet
 • 4 stemplet metallpumpe
 • 10 meter stålarmert høytrykksslange

AVA har lagt ned masse tid og ressurser i å finne gode råvarer til stempler og pakninger i metallpumpen for å sikre lang levetid på produktene. Og den dagen spyleren går i stykker – så skal vi hos Ava være der og hjelper deg med deler er gode råd til å fikse produktet, enten du vil gjøre det selv eller levere inn til serviceverksted.

Derfor gir vi deg faktisk hele 20 års garanti på Evolution spyleren. * Hvis du er med og tar vare på spyleren og gir den en service minst hvert 5 år - og samtidig husker å oppbevare den frostfritt kan vi sammen bidra til at du får et produkt som vil glede deg i mange år videre. Les fullstendige garantibetingelser på avaofnorway.com/garanti. eller klikk her


PS! Vi anbefaler minst 15 ampere treg sikring eller kraftigere. Det vil si at denne spyleren kan brukes på de fleste 15 og 16 Ampere kurser i hjemmet.