For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P60 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P60 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P60 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P60 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P60 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P60 M
HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P60 M

AVA HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P60 MEDIUM BUNDLE 145 BAR/500 LITER

Se alt fra AVA
Norsk designet
20 års Garantiordning
2100 Watt
4-sylindret metall pumpe

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
3 699,-

8 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Betal nå, hent innen 1 time.

Lei produktet
299,-

Pris pr. dag

Prøv produktet, kjøp senere
Klart for henting 1 time senere

Best i test Tek.no 2022

Les mer om testen her: Tek.no

Stødige «labber» i front og «follow-me» trommel gjør spyleren svært stabil og tilnærmet veltesikker. Høytrykkslangen er en fleksibel, stålforsterket proffslange som er svært smidig å jobbe med. Spyleren leveres med høytrykkspistol, prisvinnende zoomlanse, turbodyse og variodyse. Evolution P60 har også oppbevaring på maskinen for lanse, skumkanon med såpeflaske, dyser og pistol.

"Follow me" trommel:

AVA har utviklet den unike «follow-me» trommelen, som lar trommelen dreie inntil 45 grader til hver side – slik at du alltid lett kan trekke ut eller sveive inn slangen. På Evolution er trommelinnfestingen svært stabil, og bygget for å kunne holde vekten og samtidig holde stabiliteten på hele 20 meter slange på trommelen, hvis man vil byttetil en lengre.

Stålforsterket slange:

AVA Evolution P60 blir levert med en 8 meter profesjonell stålarmert høytrykksslange. Dette er en myk og fleksibel slange som hindrer krøll og knekk og er en fryd å jobbe med.

 

Håndtak:

AVA sin Evolution serie er utstyrt med to håndtak. Det toppmonterte håndtaket med verktøysoppheng og arbeidsflate gjør det lett å trekke spyleren etter seg. Brukes når man triller spyleren på fast underlag. På maskinens front finner man enda et håndtak, dette er praktisk å bruke hvis man skal bære maskinen i trapper eller løfte den inn bagasjerommet på en bil.

Pumpe med 4 stempler:

Pumpene som sitter i Evolution serien er firesylindrede pumper. I motsetning til tradisjonelle pumper med tre stempler, gir denne pumpen en svært jevn gange og bedre kraftfordeling – noe som er med på å øke vannmengden og gir øket levetid på stempler og ventiler.

Zoomlanse:

AVA Zoomlanse lar deg justere lengde på lansen på en unik måte. Lengdejusteringen gjør det lettere å jobbe mer ergonomisk riktig samtidig som man får en optimal avstand til vaskeflaten. AVA mottok Red Dot Award: Product Design 2018, for vår zoomlanse på grunn av brukervennligheten og design.

Medfølger i esken:

        Kort semiproff pistol med hurtigkobling både for slange og lanser/tilbehør
        Zoomlanse som muliggjør arbeidsavstand på 80 til 125 cm fra pistol til dyse
        8 meter stålarmert proff slange

Omfattende dysepakke:

        Høyeffektiv turbodyse
        Skånsom dyse som kombinerer en 20 grader og en 60 graders dyse.

Tekniske spesifikasjoner:

        2.100 watt
        145 bar trykk (max)
        500 liter/time (max)
        80 m2/time vaskekapasitet
        4 stemplet metallpumpe
        8 meter stålarmert høytrykksslange

AVA har lagt ned masse tid og ressurser i å finne gode råvarer til stempler og pakninger i metallpumpen for å sikre lang levetid på produktene. Og den dagen spyleren går i stykker – så skal vi hos Ava være der og hjelper deg med deler er gode råd til å fikse produktet, enten du vil gjøre det selv eller levere inn til serviceverksted.

Derfor gir vi deg faktisk hele 20 års garanti på Evolution spyleren. * Hvis du er med og tar vare på spyleren og gir den en service minst hvert 5 år - og samtidig husker å oppbevare den frostfritt kan vi sammen bidra til at du får et produkt som vil glede deg i mange år videre. Les fullstendige garantibetingelser på avaofnorway.com/garanti. eller klikk her


PS! Vi anbefaler 10 ampere treg sikring eller kraftigere. Det vil si at denne spyleren kan brukes på de aller fleste vanlige stikk kontakter i hjemmet.