AGA PROPAN KOMP-HUSH 5KG FYL

AGA AGA PROPAN KOMP-HUSH 5KG FYLLING

Se alt fra AGA

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
349,-

Utsolgt på nettlager

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Har du en tom flaske ? Ta med flasken og bytt den til en full flaske. Du betaler for gassen. NB! Ved førstegangskjøp kommer ny flaske i tillegg.

Velg en propanflaske som passer til dine behov.

AGAs propan er en sikker og effektiv energikilde. Propan varmer opp båten, bobilen, hytta og terrassen og brukes også til gassdrevne komfyrer, kjøleskap og selvsagt – grilling.

Fra AGA får du en propanflaske som er sikker, og som oppfyller akkurat dine behovAlle AGAs propanflasker gjennomgår en grundig sikkerhetskontroll under påfyllingsprosessen og alle flasker fylt av AGA blir forseglet. Propan er tilsatt luktstoff så man kan oppdage lekkasje tidlig nok.

En komposittflaske er det mest populære valget for ditt hjem, båt, sommerhus eller grill – og det er ikke så rart! Den er ekstremt lett, kun omtrent halvparten av vekten til en tilsvarende stålflaske. Takket være det gripevennlige håndtaket er den også enkelt å løfte og bære.

Komposittmaterialet av glassfiberarmert polymer er veldig holdbart og tåler solskinn, UV-stråling og temperaturendringer. Komposittflasken ruster og riper ikke, og den er lett å holde ren. Fordi flasken er gjennomsiktig, kan du se hvor mye gass som er igjen.

Fordelen med komposittflasker

  • Ekstremt lett
  • Gjennomsiktig – lett å se hvor mye gass som er igjen
  • Enkel å løfte og bære
  • Lett å holde ren
  • Holdbar


AGA Propan 5 eller 10 kg komposittflaske med husholdningsventil (click-on)