Få grillen klar til bruk

Spar tid, og la oss ta hånd om skruene – vi kan levere grillen ferdig montert, slik at du kan starte grillfesten med én gang.

Ferdig montert

Levert helt hjem

Ferdig i løpet av én virkedag
Rask montering

Beregn én virkedag

Pris for montering

999,-

Vi er best på både grill og skruer

Få gassgrillen klar til bruk ✔️

Du trenger ikke bruke tiden din på å skru – det fikser vi! Bruk heller tiden på det du faktisk ønsker, nemlig mer grillkos. Du får gassgrillen ferdig montert, og klar til bruk! Bestill montering av grill som tilvalg før du legger grillen i handlekurven på jernia.no.

Disse grillene kan du få ferdig montert

Si hei til grillmontøren

Dette er John Olav. Han er vår grillmontør og eminente servicemann. Han fortjener tittelen «Norgesmester i grillmontering» – få har montert flere griller enn ham!

Viktig info

Frakt og levering

Frakt

For å sikre at din ferdigmonterte grill ikke skades under transport leveres den med spesialemballasje på pall. Dimensjoner kan være opptil (oppgitt i cm.) L: 150 B: 80 H: 140. I og med at en grill er større når den er ferdig montert, må noe ekstra fraktkostnad påberegnes. Dette beregnes ved utsjekk.

Ferdig i løpet av én virkedag

Levering

Vi har våre beste menn på saken. Men avhengig av kapasitet påregner vi inntil 1 ekstra leveringsdag når du bestiller grillen ferdig montert. Ferdigmonterte griller leveres kun på bakkeplan.

Angrerett

Verdt å merke seg

Ved å akseptere salgsvilkårene gir du ditt samtykke til at Jernia AS kan montere grillen før angrefristen utgår. Dette vil medføre at en grill montert etter ønske fra deg, ikke omfattes av angreretten. Montering av grill påvirker imidlertid ikke retten til å reklamere på produktet.