MUSEFELLE ELEKTRISK M250S-N
Logo for VICTOR

VICTOR MUSEFELLE ELEKTRISK M250S-N

0 av 5

Rask og human avliving

Enkelt og brukervennlig design

Opptil 100 fangst per. batteriskift

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Denne imponerende fellen har kapasitet til å håndtere opptil 100 mus med et enkelt batteribytte. Fellen er helt fri for skadelige giftstoffer og kjemikalier og er drevet av 4 x AA-batterier (batterier er ikke inkludert).
Victor Elektriske Musefelle er utstyrt med en sensor som registrerer når mus entrer fellen. Når musen er inne, sørger fellens design for at musen ikke kan rømme. For å nå frem til agnet i fellen må musen trå på metallplatene, som utløser et hurtig og humant elektrosjokk. Dette sikrer en rask og etisk avlivning på mindre enn tre sekunder. Fellen fanger én mus om gangen. For hver vellykket fangst vil lyset på toppen av fellen blinke grønt i opptil syv dager, noe som tydelig indikerer en vellykket fangst. Fellen vil blinke grønt for å varsle at batteriene må byttes.

Tømmeprosessen er også enkel – åpne lokket på toppen av fellen og kast gnageren direkte i avfallskurven. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg hverken å ta eller se på den døde musen.

Den er utformet med tanke på enkelhet og brukervennlighet, og gir en effektiv måte å takle museproblemer på.
Victor® Elektriske Musefelle kan trygt plasseres hvor som helst i hjemmet ditt selv om du har kjæledyr som hund eller katt. Vi vil imidlertid minne deg om å være forsiktig og plassere fellen omhu i nærheten av barn og kjæledyr.

Vi anbefaler å bruke lokkemat med høyt proteininnhold, som for eksempel peanøttsmør.

Vær oppmerksom på at elektriske feller kun er beregnet for innendørs bruk i tørre og romtempererte omgivelser.

Vurderinger og omtaler