SKADEDYRJAGER MINI PRO 2STK
SKADEDYRJAGER MINI PRO 2STK
SKADEDYRJAGER MINI PRO 2STK
Logo for VICTOR

VICTOR SKADEDYRJAGER MINI PRO 2STK

0 av 5

Egnet til innendørs bruk

Effektiv vanligvis etter 6-10 dager

Jager bort mus og rotter ved hjelp av en høyfrekvent lyd

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 24 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Skadedyrjageren avgir høyfrekvent lyd med frekvens opptil 100 dB og fra 32 til 62 kHz. Denne ultralyden vil kun merkes av gnagere, de vil sil den er ikke hørbar for mennesker eller kjæledyr som ikke er gnagere. Ultralyd reflekteres av harde overflater og absorberes av myke overflater. Victor Mini Pro skadedyrjager passer dermed perfekt for store rom. Merk samtidig at dette er et produkt som kun er egnet for innendørs bruk.

Det er viktig å bemerke at ultralydfrekvenser ikke går gjennom vegger eller tunge møbler. Det kan derfor være behov for å benytte flere jagere om det finnes flere aktuelle steder der mus og rotter kan ta seg inn.

Effekten av en Victor Mini Pro skadedyrjager oppleves vanligvis innen 6-10 dager. Estimert levetid for hver enhet er mellom 3-5 år.

Hvordan ultralyd påvirker gnagere

Høyfrekvent ultralyd er svært plagsomt for gnagere, og de vil helst unngå områder som dekkes av dette. De høyeste tonene i lyden gjenskaper lyden av en dominerende mannlig gnager. Gnagere er svært territoriale og vil hele tiden kjempe for å etablere dominans, og nettopp derfor vil lyden av en dominerende gnager skremme andre gnagere fra å slå seg til ro i et område. En Victor Skadedyrjager Mini Pro vil med andre ord sende ut høyfrekvent ultralyd som skremmer bort mus og rotter.

Vær klar over at høyfrekvent lyd først og fremst forhindrer nye mus og rotter i å bosette seg i det aktuelle området. Har du allerede gnagere i hus bør disse fjernes med feller først.

Vurderinger og omtaler