PIZZAOVN 17" GASS 30 MBAR
PIZZAOVN 17" GASS 30 MBAR
PIZZAOVN 17" GASS 30 MBAR
PIZZAOVN 17" GASS 30 MBAR
PIZZAOVN 17" GASS 30 MBAR
PIZZAOVN 17" GASS 30 MBAR
PIZZAOVN 17" GASS 30 MBAR

COZZE PIZZAOVN 17" GASS 30 MBAR

0 av 5

Stek pizzaer på inntil Ø42,5 cm

Pizza på 2 minutter når ovnen er forvarmet

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 2 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Kos på terrassen etter en deilig solrik og varm sommerdag er noe av det beste man kan tenke seg, litt godt i glasset og avslapping, men det må også være mat. Med en Cozze pizzaovn kan du raskt tilberede de lekreste pizzaer hjemme hos deg selv - det tar faktisk bare 2 minutter når ovnen er forvarmet. Pizza handler om hygge, men også om god mat!

Cozze pizzaovn er rask og praktisk til utendørs steking av pizza. Med en bred åpning og steinplaten er ovnen enkel å betjene og gir god plass til større pizzaer på inntil Ø42,5 cm. Ovnen er utstyrt med termometer, slik at du enkelt kan kontrollere varmen. Ovnen er klar til bruk cirka 20 minutter etter at du har slått den på. Nå kan du i en fei steke velsmakende pizzaer til større selskaper eller bare til familien.

Ovnen er enkel å transportere, så du kan bruke den både på altanen, terrassen og på campingturen.

Pizzaovnen kan kobles til vanlige gassflasker. Regulator er ikke inkludert. Den leveres også med en solid næringsmiddelgodkjent pizzastein i kordieritt.

Forvarm ovnen i cirka 20-25 minutter, og stek pizzaen på 2 minutter. Ovnen er utstyrt med eltenner til AA-batteri (ikke inkludert). Ovnen er utstyrt med termometer

Vurderinger og omtaler