-25%
GASSGRILL EIRA
GASSGRILL EIRA
GASSGRILL EIRA
GASSGRILL EIRA
GASSGRILL EIRA
GASSGRILL EIRA
GASSGRILL EIRA
GASSGRILL EIRA
Logo for SUNWIND

SUNWIND GASSGRILL EIRA

Medlemstilbud
0 av 5

3 brennere

Laget for norske forhold

Direkte og indirekte grilling

5 års garanti

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Gassgrill Eira er en solid 3 brenner gassgrill i Urnosk på grillen-serien, produsert for norske forhold. Eira egner seg like godt for hverdagsbruk som festbruk, og dekker alle de grunnleggende grillbehov. Grillen egner seg til en familie på 3-4 personer. Med solide støpejernrister som holder ekstra godt på varmen også når du legger kald mat på grillen. Støpejernristene gjør at du lettere oppnår en fin stekeskorpe og at de deilige saftene beholdes inne i kjøttet når du griller. 

Produsert i svært solide materialer, og er laget for bruk i tøffe, norske forhold. Med to solide sidebord har du en praktisk arbeidsflate som gjør det lettere å grille flere ting samtidig. Eira leveres med en frontplate som kan monteres enten som en hylle eller en ordinær frontplate. Monterer du dette som er frontplate vil du skjule grillens bunn, og monteres den som en hylle får du ekstra oppbevaringsplass under grillen. Monteringen gjøres enkelt på et par minutter, og du kan enkelt endre på dette om du skulle ombestemme deg. 

Eira har et 5 års garantiprogram. For å holde Eira like fin år etter år, anbefales det å oppbevare henne under et grilltrekk når hun ikke er i bruk. 

Regulatorsett er ikke inkludert. 

Regulator og slange finner du her

Vurderinger og omtaler