GASSGRILL FORNO PICCOLO
GASSGRILL FORNO PICCOLO
GASSGRILL FORNO PICCOLO
GASSGRILL FORNO PICCOLO

MORSØ GASSGRILL FORNO PICCOLO

0 av 5

1 brenner

Grillflate 44 x 39.5 cm

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 1 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Morsø Forno Gas Piccolo er en kompakt og elegant gassgrill som er ideell for ethvert utendørsrom. Denne grillen er designet i antrasittgrå aluminium med en støpejerns grillrist, og kombinerer derfor både estetikk og funksjonalitet.

Forno Piccolo gassgrill er utstyrt med piezo-tenner for pålitelig antenning, en effektiv brenner, og en innebygd skorstein for optimal varmestyring. Grillens lokk inkluderer et steketermometer som hjelper deg å oppnå perfekt tilberedte måltider hver gang. Grillristen, med en grilloverflate på ca. 39,5 cm, er laget av støpejern med emaljebelegg for å sikre jevn varme og enkel rengjøring.

Denne gassgrillen måler 46 cm i bredde, 49,2 cm i dybde, og 39,5 cm i høyde, og har en vekt på 12,1 kg. Den er kompatibel med propan og butan, men er ikke egnet for naturgass. 

OBS! Den medfølgende regulatoren passer kun for bruk i Norge.

Gassgrillen har et ergonomisk og minimalistisk håndtak samt et stabilt understell med fire bein. Dette gir denne grillen et solid fundament samtidig som den tilbyr et rent og diskret design. Morsø Forno Piccolo Gassgrill er enkel å bruke og transportere, noe som gjør den ideell for små terrasser, altaner, og til og med på båten eller hytta.

For de som ønsker å utvide bruken til å inkludere pizzasteking, anbefales det større grillområder som tilbys av Morsø Forno Medio og Grande modellene. Dette fordi varmen ikke slipper ut hvis en for stor del av grillarealet er dekket av en massiv plate. Morsø Forno Gas Piccolo er en utmerket grill for de som verdsetter kvalitet, design, og fleksibilitet i sin utendørs matlaging.

Vurderinger og omtaler