GASSGRILL FORNO MEDIO
GASSGRILL FORNO MEDIO
GASSGRILL FORNO MEDIO
GASSGRILL FORNO MEDIO
GASSGRILL FORNO MEDIO
GASSGRILL FORNO MEDIO
GASSGRILL FORNO MEDIO
GASSGRILL FORNO MEDIO
GASSGRILL FORNO MEDIO

MORSØ GASSGRILL FORNO MEDIO

0 av 5

2 brennere

Grillflate 53x46,5 cm

Perfekt til direkte grilling

Integrert termometer i lokket

5 års garanti

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 2 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Morsø Forno gassgrill: Stilig, funksjonell og perfekt for balkong og terrasse. Få perfekt grilling med innebygd termometer og rask oppvarming. Ideell for både kjøtt og pizza.

Morsø Forno gassgrill gir uteplassen din et løft med sitt elegante design. Denne grillen er spesielt designet for balkonger og terrasser, og gir deg en funksjonell grillflate med innebygd termometer i lokket for full kontroll over grillingen. Det minimalistiske designet er ikke bare pent å se på, men også ergonomisk og praktisk med et håndtak som flyter sammen med grillens form.

Montering av grillen er svært enkel, og det tar kun omtrent 8 minutter fra montering til grillen når 200°C. Morsø Forno er utmerket for direkte grilling, noe som betyr at den er ideell for å steke hamburgere, pølser, koteletter og mer. Grillen kan nå temperaturer på over 300°C, noe som gjør den spesielt godt egnet for steking av pizza – muligens en av de beste på markedet.

En annen fordel med denne grillen er at den kan plasseres på bordet uten å etterlate varmemerker, ettersom grillen ikke blir varm på undersiden. Oppdag hvor enkelt og stilig grilling kan være med Morsø Forno gassgrill.

Vil du vite mer om Forno serien så finner du mer informasjon her

  • Produsert i svartmalt aluminium
  • Grillrist i støpejern
  • Piezo tenning
  • 2 brennere
  • Skorsten og steketermometer.

Gassregulator medfølger

Vurderinger og omtaler