GASSGRILL PRO 3B NEW
GASSGRILL PRO 3B NEW
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 3 BRENNER

Kan bestilles montert!
0 av 5

3 brennere i rustfritt stål + sidebrenner

Grillflate 60,3 x 44,5 cm

Direkte og indirekte grilling

Integrert termometer i lokket

Inkludert brødhylle, slange og regulator

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Legg til praktiske tilvalg

999,-

Nettlager 8 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Hvis du vil ha den fulle grillopplevelsen er Professional PRO akkurat den rette modellen for deg. En førsteklasses grill som blir ekstra varm og er meget allsidig. Det innovative TRU-infrared™ grillsystemet gir deg suksessgarantien for den perfekte grillmaten.

På sidebordet er det en høyytelses Sear-burner, som når temperaturer opp til 900°c på brenneren. Sear-burneren perfeksjonerer den virkelig sprø skorpen og gir flotte profesjonelle grillstriper. Sidebordet som er laget i rustfritt stål kan brettes ned når du vil at grillen skal ta opp mindre plass eller når den lagres.

Tre høyytelses brennere i rustfritt stål med lavt forbruk produserer maksimal og konsistent varme. Varmen som skapes på denne måten overføres via varmefordelingsplatene i rustfritt stål til de langvarige, porselensmalte støpejernsristene som igjen holder på varmen og sender den videre til grillmaten. Det ekstra høye, dobbeltsidige lokket i rustfritt stål med lokktermometer gjør det mulig å bruke et bredt utvalg av matlagingsmetoder.

Røde LED-lys lyser når du vrir de forkrommede knottene. Det gir ikke bare en moderne design, men også synlig kontroll over gassforsyningen. To store frontdører i rustfritt stål utstyrt med kroker for grilltilbehør. Med sine fire hjul kan grillen enkelt skyves til ønsket sted. Et manometer på regulatoren indikerer hvor mye som er igjen i gassflasken. Innebygde flaskeåpneren kan du raskt åpne kule drikker.

TRU-Infrared™ Technology er et patentert infrarødt grillsystem som gjør denne Char-Broil-gassgrillen litt utenom det vanlige. Brennerne i grillen varmes opp en spesiell varmeovn, som gir en jevn varmefordeling, mens en tradisjonell grill ikke har en jevn varmefordeling.

Char-broil har et godt utvalg av reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen.

Vurderinger og omtaler