GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 3B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 3B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 3B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 3B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 3B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 3B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 3B
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 3 BRENNER

  • Kan bestilles montert!
0 av 5

3 brennere

Grillflate 60 x 44 cm

Direkte og indirekte grilling

Inkludert brødhylle, slange og regulator

10 års garanti

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Legg til praktiske tilvalg

999,-

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Professional CORE 3B, en grill som vil gjøre deg til en ekte grillmester! Denne grillen er et ekte blikkfang med sin eksklusive konstruksjon og sitt all black-look og har mange praktiske ekstrafunksjoner på lur.

En grill med 5 fordeler:

  • Ingen oppblussing
  • Sikrer 100% jevn varmefordeling
  • Enkel rengjøring
  • Opptil 30% lavere gassforbruk
  • Opptil 50% saftigere grillmat

Grillen forener ytelse, allsidighet og komfort. Utstyrt med hjul, støpejernrist og to brennere i rustfritt stål. TRU-Infrared grillsystemet sørger for perfekt grilling hver gang. Med SureFire tenning kan du enkelt tenne grillen med et trykk på knappen, helt uten bruk av fyrstikker. Varmen som skapes videreføres via varmefordelingsplatene i rustfritt stål til de porselensemaljerede støpejernristerne. Det ekstra høye, dobbeltsidige lokket med termometer gir deg muligheten til å tilberede mat på mange måter.

Professional CORE har også to sidebord som gir deg ekstra arbeidsplass. De forkrommede knappene har et rødt LED-lys som ikke bare gir grillen et moderne design, men som også gir synlig kontroll over gasstilførselen. Den store frontluken skjuler den innebygde holderen til gassflasken, og med de fire hjulene kan grillen enkelt trilles til det ønskede stedet. To bremser sikrer at grillen blir sikkert stående.

Og hvis du blir tørst underveis i grillingen, har Professional CORE en innebygd flaskeåpner slik at du kan raskt åpne en kjølig drikke og nyte grillmaten enda mer.

Med Professional CORE er det aldri vært enklere å grille som en proff. Bli en grillmester og imponer vennene dine med fantastisk mat tilberedt på din nye grill.

TRU-Infrared™ Technology er et patentert infrarødt grillsystem. Brennerne i grillen oppvarmer en spesiell rist, som gir en lik varmefordeling, hvor en tradisjonell grill ikke har en lik varmefordeling. Takket være det infrarøde grillsystem vil du oppleve en grillflate uten kalde områder. Det gjør det lettere å kontrollere tilberedningen, så både kjøtt og tilbehør blir grillet helt perfekt. Det betyr den særlige oppbygning av Char-Broils infrarøde grillsystem, at du ikke vil oppleve oppflamming, når fett og marinade fra kjøttet drypper ned i flammene.
Når du bruker TRU-Infrared™ Technology vil du oppleve, at det er både lettere og mer morsomt å være grillmester. Saftigheten i både kjøtt og grønnsaker bevares, og du oppnår den helt riktige grillsmaken.

  • Inkludert slange og regulator

Char-broil har et godt utvalg av reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen. 

Brennere:

Hovedbrennere kW 7.47
Sidebrenner kW 3.81

Vurderinger og omtaler