GASSGRILL CORE 3B NEW
GASSGRILL CORE 3B NEW
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 3 BRENNER

Kan bestilles montert!
0 av 5

TRU-Infrarød grillsystem

3 brennere + sidebrenner i rustfritt stål

10 års garanti på brennere

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Legg til praktiske tilvalg

999,-

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Professional CORE et ekte blikkfang med sin eksklusive konstruksjon og sin all black-look, som har mange praktiske ekstrafunksjoner på lur.

Grillen forener ytelse, allsidighet og komfort. Utstyrt med hjul, sidebrenner, støpejernsrist og tre brennere i rustfritt stål. TRU-Infrared grillsystem sikrer perfekt grilling hver gang. Grillen startes med SureFire tenning ved at du trykker på tenn knappen helt uten bruk av fyrstikker. Tre høytytende brennere med lavt forbruk i rustfritt stål. Varmen som skapes videreføres via varmefordelingsplatene i rustfritt stål til de porselensemaljerede støpejernsristerne. Det ekstra høye, dobbeltsidige lokket med termometer gjør det mulig å tilberede mat på mange måter. Et stort sidebord gir ekstra arbeidsplass samt sidebord med sidebrenner der du enkelt kan tilberede sauser og tilbehør eller bruke som ekstra arbeidsplass når lokket er nede. Rødt LED-lys lyser når du vrir på de forkrommede knappene. Det sørger ikke bare for ett moderne design, men også for synlig kontroll over gasstilførselen. Med sine fire hjul kan grillen enkelt trilles til ønsket sted, og to bremser sikrer at grillen blir sikkert stående. Ved hjelp av den innbyggede flaskeåpner kan du raskt åpne kjølige drikkevarer. Det har aldri vært enklere å grille!
Grillen er meget allsidig og er kjennetegnet ved:

 • Rist av porselensemaljeret støpejern sørger for en sterkere varmelagring og perfekte grillstriper. Ristene er langtidsholdbare og enkle å rengjøre.
 • TRU-Infrared™ grillsystem: Vårt enestående grillsystem med suksessgaranti. Fem fordeler sikrer din ultimate grillglede.
 • Brennere i rustfritt stål: Høytytende brennere i rustfritt stål sørger for maksimal varme, mens gassforbruket samtidig er lavt. Brennerne er varmebestandige og langtidsholdbare.
 • LED-belysning: Rød LED-belysning ved dreieknappene skaper et moderne design og en forbedret synlig kontroll av gasstilførselen.
 • Stort sidebord byr på ekstra arbeidsplass.
 • 11 kg gasflaskeholder: Den innbyggede holderen sørger for enkel og stabil plassering av gassflaske opptil 11 kg.
 • Innbygget flaskeåpner: En innbygget flaskeåpner med logo av trykkstøpt zink er alltid i nærheten.
 • 4 hjul med 2 bremser: To av hjulene kan låses. På den ene siden gjør denne egenskapen grillen mobil, og på den andre siden sørger den for en sikker plassering når det grilles.
 • Garanti: Vår kvalitet overbeviser helt av seg selv. 10 års garanti på brennere, 3 år på grillristene og 2 år på alle andre komponenter.
 • SureFire® elektronisk tenning som med et trykk på tennknappen skaper en gnist ved alle brennere, som tenner grillen. Derfor er det ikke behov for fyrstikk

TRU-Infrared™ Technology er et patentert infrarødt grillsystem. Brennerne i grillen oppvarmer en spesiell rist, som gir en lik varmefordeling, hvor en tradisjonell grill ikke har en lik varmefordeling. Takket være det infrarøde grillsystem vil du oppleve en grillflate uten kalde områder. Det gjør det lettere å kontrollere tilberedningen, så både kjøtt og tilbehør blir grillet helt perfekt. Det betyr den særlige oppbygning av Char-Broils infrarøde grillsystem, at du ikke vil oppleve oppflamming, når fett og marinade fra kjøttet drypper ned i flammene.
Når du bruker TRU-Infrared™ Technology vil du oppleve at det er både lettere og mer morsomt å være grillmester. Saftigheten i både kjøtt og grønnsaker bevares, og du oppnår den helt riktige grillsmaken. Så med Tru-Infrared™ får du en grill med 5 fordeler:

 • Ingen oppblussing
 • Sikrer 100% jevn varmefordeling
 • Enkel rengjøring
 • Opp til 30% lavere gassforbruk
 • Opp til 50% saftigere grillmat

Inkludert brødhylle, slange og regulator.

Char-broil har et godt utvalg av reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill.
I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen. 

Vurderinger og omtaler