GASSGRILL CORE 2B NEW
GASSGRILL CORE 2B NEW
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 2 BRENNER

Kan bestilles montert!
0 av 5

2 brennere

Grillflate 46,8x44,5 cm

Direkte og indirekte grilling

Inkludert brødhylle, slange og regulator

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Legg til praktiske tilvalg

999,-

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Professional CORE B2, en grill som vil gjøre deg til en ekte grillmester! Denne grillen er et ekte blikkfang med sin eksklusive konstruksjon og sitt all black-look og har mange praktiske ekstrafunksjoner på lur.

En grill med 5 fordeler:

  • Ingen oppblussing
  • Sikrer 100% jevn varmefordeling
  • Enkel rengjøring
  • Opptil 30% lavere gassforbruk
  • Opptil 50% saftigere grillmat

Grillen forener ytelse, allsidighet og komfort. Utstyrt med hjul, støpejernrist og to brennere i rustfritt stål. TRU-Infrared grillsystemet sørger for perfekt grilling hver gang. Med SureFire tenning kan du enkelt tenne grillen med et trykk på knappen, helt uten bruk av fyrstikker. Varmen som skapes videreføres via varmefordelingsplatene i rustfritt stål til de porselensemaljerede støpejernristerne. Det ekstra høye, dobbeltsidige lokket med termometer gir deg muligheten til å tilberede mat på mange måter.

Professional CORE har også to sidebord som gir deg ekstra arbeidsplass, og som kan foldes ned for å spare plass ved oppbevaring. De forkrommede knappene har et rødt LED-lys som ikke bare gir grillen et moderne design, men som også gir synlig kontroll over gasstilførselen. Den store frontluken skjuler den innebygde holderen til gassflasken, og med de fire hjulene kan grillen enkelt trilles til det ønskede stedet. To bremser sikrer at grillen blir sikkert stående.

Og hvis du blir tørst underveis i grillingen, har Professional CORE en innebygd flaskeåpner slik at du kan raskt åpne en kjølig drikke og nyte grillmaten enda mer.

Med Professional CORE er det aldri vært enklere å grille som en proff. Bli en grillmester og imponer vennene dine med fantastisk mat tilberedt på din nye grill.

​​​​​Garanti: 10 års garanti på brennere, 3 år på grillristene og 2 år på alle andre komponenter.

Slange og regulator inkludert. 

Char-broil har et godt utvalg av reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen. 

Vurderinger og omtaler