GRILL ELEKTRISK Q®1400 GRÅ
GRILL ELEKTRISK Q®1400 GRÅ
GRILL ELEKTRISK Q®1400 GRÅ
GRILL ELEKTRISK Q®1400 GRÅ
GRILL ELEKTRISK Q®1400 GRÅ
Logo for WEBER

WEBER GRILL ELEKTRISK Q®1400 GRÅ

0 av 5

2200 Watt

Grillflate 43x32 cm

Trinnløs varmeregulering

2 meter ledning

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Legg til praktiske tilvalg

980,-

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Elektrisk grill Q1400 fra Weber er en kompakt, stilfull og moderne elektrisk grill, og er den optimale løsningen om du ikke ønsker å bruke gass eller kull.
Denne elektriske grillen er av samme gode Weber kvalitet, og er en veldig enkel grill å bruke – sett inn kontakten og bruk den trinnløse varmereguleringen for optimal temperatur og direkte varme.

Grillen passer perfekt til å grille mindre kjøttstykker og annet godt, på direkte varme. Grillen er i tillegg enkel å transportere grunnet sin lette vekt, og kan fint stå i en hage eller på et bord uten å etterlate varmemerker.

Den smarte 2-delte støpejernsristen utvider mulighetene i stor skala. Den ene delen kan tas opp og erstattes med eksempelvis en støpejernsplate, så man kan grille blant annet egg og bacon.

Med Weber Q 1400 har du en lojal elektrisk grill, som byr på mange grilleventyr. Elektriske griller har et lavt avtrykk totaltsett, inkludert bruk, og tilbyr like god ytelse som gassgriller. Weber tilbyr en rekke reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill.

  • Glassforsterket nylonsramme
  • Grillen har 2delt grillrist med 5 års garanti
  • Lokk og bunn i størt aluminiu med 5 års garanti (2 år på maling, unntatt missfarging)
  • Garanti øvrige deler: 2 års garanti

Vurderinger og omtaler