ELEKTRISK GRILL  SMART E
ELEKTRISK GRILL  SMART E
ELEKTRISK GRILL  SMART E
ELEKTRISK GRILL  SMART E
ELEKTRISK GRILL  SMART E
ELEKTRISK GRILL  SMART E
ELEKTRISK GRILL  SMART E
ELEKTRISK GRILL  SMART E
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL ELEKTRISK GRILL SMART E

0 av 5

2400 Watt

Grillflate 57 x 39 cm

Digitalt display

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Elektrisk grill SMART-E fra Char-Broil. Med bare ett klikk kan du nå oppleve den autentiske grillopplevelsen. SMART-E gir maksimal varme ved hjelp av E-POWER, helt uten gass og kull, og kan varme opp til 370°C. Med vår innovative TRU-Infrared™ Technology, blir grillmaten så saftig som aldri før. Den enestående varmefordelingsplaten konverterer varmen, slik at maten ikke blir tørr, og hele risten av rustfritt stål gir en jevn varmefordeling. Dette gir ikke bare en unik smaksopplevelse, men sikrer også et lavere energiforbruk.

Med SMART PRECISION har du full kontroll. Du kan enkelt justere temperaturen trinnløst fra 90° til 370°C med den store dreieknappen, og kontrollere den på det digitale displayet. Dette gjør det enkelt å forvarme nøyaktig, samt å holde temperaturen stabil. Rengjøringen av SMART-E er også enkel. Start AUTO CLEAN etter grillingen, som fjerner matrester fra grillen ved hjelp av pyrolyse, og deretter slukker grillen automatisk. Du trenger bare å børste ristene, og din SMART-E er klar til neste gang du skal grille.

Hjertet i vår patenterte teknologi er den enestående varmefordelingsplaten, som sikrer at varmen blir fordelt jevnt over hele risten, og gir deg enda saftigere grillmat. Denne teknologien reduserer også energiforbruket. Varmefordelingsplaten, risten og forbrenningskammeret er svært enkle å rengjøre.

For mer allsidighet og komfort kan du tilpasse grillen etter dine behov med deler fra vårt MADE2MATCH-system, oppbevaringsboks, multihylle og kjøleveske. Ønsker du god plass til kjøtt, tallerkener, spyd og mye mer, men vil samtidig spare plass når grillen ikke er i bruk? Da vil du sette pris på de to nedfellbare sidebordene, som enkelt kan klappes ned når grillen ikke er i bruk. SMART-E har også et stort skap med hylle, som gir god plass til diverse tilbehør. Fire hjul gir større mobilitet og gjør det enkelt å flytte grillen dit du ønsker. Med SMART-E kan du nyte fremtidens grillopplevelse. 

Elektriske griller har et lavt avtrykk totaltsett, inkludert bruk, og tilbyr like god ytelse som gassgriller. Char-broil har et godt utvalg av reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen. 

Vurderinger og omtaler