JULELYS H9.5 HVIT CHRISTMAS
JULELYS H9.5 HVIT CHRISTMAS
JULELYS H9.5 HVIT CHRISTMAS
Logo for KÄHLER

KÄHLER JULELYS H9.5 HVIT CHRISTMAS TALES

  0 av 5

  Inspirert av nordisk natur

  Perfekt til høytiden

  Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

  Nettlager 50+ på lager


  Se hvor raskt du kan få varen

  Logg inn for å legge i ønskeliste

  Produktdetaljer

  Julepynt Julelys fra Kähler. Furukongler og kristtorn – to ikoniske elementer fra naturen som vekker tankene mot den magiske juletiden. De små konglene blir til sjarmerende dekorasjoner, mens de glinsende kristtorn-grenene finner sin vei inn i våre hjem ved å pryde vaser, dører og kranser. Naturen er full av julemagi. I Christmas Tales-serien fra Kähler, har keramikeren Thora Finnsdottir formet denne fortryllende julestemningen til varige kunstverk.

  Gjennom sin enestående evne til å fange rolige nyanser og myke former har Thora Finnsdottir skapt den lille gutten i hvitglasert porselen. Han koser seg ved telyset som plasseres i den lille trestubben. For å understreke stemningen fra skogbunnen er den julerøde soppen en del av miljøet. Alle figurer i denne serien er formet av keramikk, og deres enkle og myke uttrykk skaper en følelse av harmoni. Uttrykket er rolig og tidløst, og forskjellige fargede glasurer i naturlige og nordiske nyanser er brukt rundt seriens nissefigurer.

  Thora Finnsdottir har via sin kunstneriske keramikk gitt nytt liv til naturens unike strukturer og former, med direkte avstøpning av kongler og trestubber. Resultatet er en serie julefigurer og hengepynt som bærer i seg både historie og tradisjon. Å gi en gave fra Christmas Tales er som å overrekke et lite stykke av julens magi. Disse dekorative figurene stopper oss i øyeblikket, minner oss om høytidens betydning og får oss til å verdsette både tiden og hverandre. En kjærlig gest som vil skape minner for livet.

  Vurderinger og omtaler