TALLERKEN FLAT TOULOUS 28CM HV
TALLERKEN FLAT TOULOUS 28CM HV
TALLERKEN FLAT TOULOUS 28CM HV
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT TALLERKEN FLAT, RETT KANT TOULOUSE 28 CM HVIT

0 av 5

Ikonisk plissering

2 års bruddgaranti

Tidløs hvit farge

Robust porselen

Tåler oppvaskmaskin, mikro og ovn

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 32 på fjernlager. Levering 3-5 virkedager


Fri frakt over 800 kr

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Med Toulouse-tallerkenen fra Pillivuyt får du et elegant og stilfullt preg på spisebordet. Tallerkenen har en diameter på 28cm og en flat, rett kantsom er perfekt for å servere alt fra en rustikk frokost til en avansert middagsrett. Laget av Pillivuyt's signatur kvalitetsporselen, er dette en tallerken som ikke bare er estetisk vakker, men også svært solid og holdbar. Robustheten skjules av et lett og tynt design. 

Hver Toulouse-tallerken skinner med en elegant plissering langs kanten, et element som har blitt et kjennetegn ved Pillivuyt. Plisseringen er også et symbol på deres historiske dedikasjon til håndverk og kvalitet. Denne ikoniske detaljen gir et elegant og sofistikert preg til dine måltider.

Utvid din samling med Toulouse-seriens bredde av skåler og funksjonelle fat, designet for å komplementere hverandre og forbedre dine kulinariske opplevelser. Enten det er en hverdagslig sammenkomst eller en spesiell feiring, vil Toulouse-tallerkenen inspirere til minneverdige øyeblikk rundt bordet.

Vurderinger og omtaler