FAT TOULOUSE 15 CL 12 CM HVIT
FAT TOULOUSE 15 CL 12 CM HVIT
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT FAT TOULOUSE 15 CL 12 CM HVIT

0 av 5

Tåler ovn, mikro, fryser og oppvaskmaskin

Ikonisk plissering

Elegant hvit design

Mangsidig størrelse

Stilfull måltidspresentasjon

Høy kvalitet, solid konstruksjon

Tidløst utseende passer alle anledninger

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på fjernlager. Levering 3-5 virkedager


Fri frakt over 800 kr

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Det sjarmerende Toulouse fatet på 15 cl, måler 12 cm, og er en del av Pillivuyts berømte serie. Denne porselensserien er hyllet for sin blendende forening av praktisk anvendelighet og sofistikert fransk design. Dens elegante plissering langs kantene gir et preg av Pillivuyts rike håndverkshistorie. De robuste håndtakene er inspirert av den gamle porselensfabrikkens ovnsdører, og sikrer enkel håndtering og servering.

Utover sitt estetiske utseende, tilbyr dette fatet eksepsjonell holdbarhet og funksjonalitet. Denne ildfaste porselensformen tåler temperaturer fra iskalde –30 °C til en imponerende +350 °C, noe som gir deg muligheten til å flytte retter direkte fra fryseren til ovnen. Dette er også perfekt for de som planlegger sine måltider på forhånd.

Denne Toulouse-formen er laget av en unik porselensleire og brent ved ekstremt høye temperaturer. Dette er for å sikre optimal varmefordeling, og maten holder seg varm lenge etter at den har forlatt ovnen. Enten det er for en intim frokost, en koselig familiebrunsj, eller som et element i et tapasbord, garanterer dette fatet fra Toulouse-serien at dine kulinariske verk blir presentert og bevart på best mulig måte. 

Vurderinger og omtaler