FAT RUNDT TOULOUSE 30CM HVIT
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT FAT RUNDT TOULOUSE 30CM HVIT

  0 av 5

  Kan tas rett ut fra fryseren til ovnen

  Livslang bruddgaranti på håndtak

  Tåler oppvaskmaskin, ovn og mikro

  Elegant og tidløst design

  Robust og slitesterk

  Tåler alle varmekilder (inkludert grill)

  Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

  Nettlager 50+ på fjernlager. Levering 3-5 virkedager


  Fri frakt over 800 kr

  Logg inn for å legge i ønskeliste

  Produktdetaljer

  Perfekt form til ovnsretter, baking og steking. Serien Toulouse består av et utvalg elegante og praktiske porselensfat til hverdagens kulinariske opplevelser.

  Fatene har den elegante plisseringen Pillivuyt er kjent for. Med en kombinasjon av respekt for tradisjon i et moderne design. Formen på håndtakene er inspirert av ovnsdørene i den gamle porselensfabrikken. Toulouse har livslang bruddgaranti på håndtak. Du er garantert å alltid kunne bytte fatene hvis håndtakene blir skadet ved vanlig bruk. 

  Pillivuyt er franskprodusert porselen av meget høy kvalitet. Pillivuyt produserer sin egen porselensmasse av flint og kvarts. Dette kombinert med en ekstremt hard glasur og brenning ved meget høy temperatur (1400°C), gjør Pillivuyt ekstra sterkt og holdbart.

  Du kan ta fatet ut av fryseren og sette det direkte inn i ovnen. Det gir deg svært god fleksibilitet da du for eksempel kan forberede en terte eller lasagne, fryse ned, og sette fatet rett inn i varm ovn når det passer deg. Pillivuyts porselen fordeler tar opp og fordeler varmen på optimalt vis slik at maten holder seg varm lenge etter at den er tatt ut av ovnen. 

  Vurderinger og omtaler