GULVOVN 1200W HVIT  WIFI
GULVOVN 1200W HVIT  WIFI
Logo for MILL

MILL GULVOVN 1200 W HVIT MED WIFI OG APPSTYRING

0 av 5

Anbefalt romstørrelse 14-18 m2

Kan styres med Bluetooth app

Veltesikring og overopphetingsvern

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Bruksområder
Oppvarming

Gulvovn 1200W Wi-Fi hvit fra Mill. En smart gulvovn som med sitt elegante og minimalistiske design naturlig glir inn i interiøret. I Mill-appen kan du enkelt programmere og styre temperaturen til å automatisk tilpasses dine hverdagsrutiner. Det gir deg både hverdagskomfort og sparer deg for unødvendig strømforbruk. 

Ved å bruke Mill-appen og programmere når du ønsker et rom oppvarmet, vet ovnen akkurat når den skal starte å varme opp rommet for å nå den temperaturen du har registrert i appen. Ovnen kobles enkelt opp via Bluetooth som automatisk kobler enheten til Wi-Fi nettverket, uavhengig av hvilken ruter du har. Local RES API gjør at du kan kontrollere varmeovnen med din egen smart home-løsning.

Ovnen er stille i bruk, og lager ingen klikkelyder når temperaturen går opp og ned. Utstyrt med barnesikring for trygg bruk. Er du for eksempel en utleier så har ovnen en kommersiell lås, det sørger for at du som utleier har kontrollen. I tillegg har gulvovnen en åpent vindu-funksjon der ovnen automatisk slår seg av når et vindu åpnes. 

Vurderinger og omtaler