FRITTSTÅENDE GULVOVN GME 1500
FRITTSTÅENDE GULVOVN GME 1500
Logo for BEHA

BEHA FRITTSTÅENDE GULVOVN GME 1500

0 av 5

Beskyttende plate ned mot underlaget

Kalibrerbar, elektronisk termostat

Designet og utviklet i Norge

Miljøgulvovn = bedre inneklima

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

2 699,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Bruksområder
Oppvarming

Norskprodusert miljøgulvovn fra Beha er designet og utviklet i Norge. Med et unikt oppvarmings-prinsipp er dette også den gulvovnen i markedet som sikrer deg det aller beste inneklimaet.

Kvaliteten er merkbar allerede før du setter strøm på ovnen. Den veier nesten 9 kilo. Dette gjør den meget stødig og sikker. Ovnen er utstyrt med bærehåndtak på hver side.

Tradisjonelle varmeovner brenner støv, noe som kan irritere slimhinnene, gi ubehagelig lukt og være plagsomt for de av oss som har problemer med astma og allergier. Behas miljøgulvovn reduserer dette problemet vesentlig. Undersøkelser viser at kritisk støvforbrenning begynner for alvor ved 225°C. Beha miljøgulvovn har ekstruderte aluminiumselementer med perforeringer som i driftsfasen gir betydelig lavere temperatur.

Denne gulvovnen fra Beha har en kalibrerbar, elektronisk termostat som sikrer en meget nøyaktig temperaturregulering med kun +/- 0,2 graders avvik. Betjeningstastaturet er beskyttet med et transparent deksel, for å hindre utilsiktet innstilling, for eksempel av barn. Rattet for innstilling av romtemperatur er montert på toppen av ovnen.

Til tross for at ovnen har meget lave overflatetemperaturer er den også sikret med en beskyttende plate ned mot underlaget den står på. Dette sikrer at gulvet ikke blir varmere enn romtemperaturen.

GME 1500 T

Vurderinger og omtaler