WIFI-PLUGG SMART SOCKET3
WIFI-PLUGG SMART SOCKET3
WIFI-PLUGG SMART SOCKET3
WIFI-PLUGG SMART SOCKET3
WIFI-PLUGG SMART SOCKET3
Logo for MILL

MILL WIFI-PLUGG SMART SOCKET3

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

PLUGG SOM GJØR DIN GAMLE OVN "SMART" OG KOBLER DEN TIL WIFI

Forskjellen mellom Mill WiFi Socket og andre WiFi-plugger er at den har en integrert temperatursensor som gjør at du kan justere temperaturen på ovnen din i Millheat-appen fra hvor som helst, sammenlignet med tradisjonelle WiFi-plugger som bare lar deg slå ovnen PÅ / AV.

Mill Wifi Socket er i denne forstand spesialisert for varmeovner og fungerer på samme måte som en Mill-ovn med integrert WiFi, da temperaturføleren vil fortelle deg temperaturen i rommet i Millheat Appen. Og best av alt - du kan bruke den på din gamle og "dumme" varmeovn, slik at du ikke trenger å kjøpe en ny - slik sparer du både lommeboken og miljøet!

Millheat-appen gir deg friheten til å kontrollere varmeovnene dine fra hvor som helst i verden, med et par tastetrykk. Ved å bruke Appen kan du styre forskjellige steder (hjemme, hytter osv.) Og så mange varmeovner som du vil. Appen er gratis og det er ingen skjulte kostnader. Søk etter "Millheat" i Google Play og Appstore. Mill WiFi Socket har en maksimal kapasitet på 2 300W.

Mill WiFi Socket gjelder for alle varmeovner med mekanisk termostat og de fleste varmeovner med elektronisk termostat (varmeovner som er i stand til å huske sist satt temperatur etter et strømbrudd). For sikker bruk av dette produktet, vennligst vær sikker på at varmeovnen din kan brukes uten tilsyn. Vennligst se ovnenes bruksanvisning før du kobler den til Mill WiFi Socket.

Vurderinger og omtaler