ILDFAST FORM DYPT HVIT 44X26CM
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT ILDFAST FORM DYPT HVIT 44X26CM

0 av 5

Ildfast form som tåler å bli tatt rett fra fryser og inn i varm ovn

Glasuren gjør at den er lett å rengjøre og tåler oppvaskmaskin

Laget med ekstra hard glasur som gjør formen motstandsdyktige mot støt og slag

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 45 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Nyt en elegant og smakfull matopplevelse med denne dype stekeformen fra Pillivuyt. Den er både stilig og praktisk, perfekt for alt fra ovn og grill til bordet. Dine retter blir servert med ekstra eleganse, og lover både en visuell og smakfull nytelse.

Pillivuyts stekeform tåler temperaturer fra -30 °C til +350 °C, noe som gjør den ideell for forberedelser på forhånd. Tenk deg å lage en pai eller lasagne, fryse den, og så å steke den perfekt senere, alt i samme form. Dette skyldes kvalitetsporselenen og nøye brenningsprosess.

Materialet motstår både slag og fordeler varmen jevnt, så maten holder seg varm. Denne formen er en smart investering for enhver matentusiast, klar til å imponere og vare lenge i kjøkkenet ditt.


18453    Fad nr. 1 Serie Originale 24 x 14,5 cm Hvid    11570849
Utforsk matlagingens fleksibilitet med Pillivuyt's Serie Originale stekeform. Dette rektangulære fatet, 24 x 14,5 cm med lave kanter, er designet for både hobbykokker og profesjonelle, ideelt for ovnsretter.

Pillivuyt former gjør det enkelt å ta maten fra ovn til bord med stil. De er laget for å tåle tøffe forhold, fra -30 °C til +350 °C, så du kan trygt flytte dem fra fryseren til ovnen.

Lag alt fra pai og lasagne til gratinerte grønnsaker. Med Pillivuyt kan du forberede maten på forhånd, og steke eller varme den opp når det passer. Fatet er ikke bare nyttig, men også elegant og kvalitetsrikt, takket være spesiell porselen og høy brenningstemperatur for jevn varmefordeling. Dine retter forblir varme lenger.

Server med selvtillit, med Pillivuyt's blanding av fransk eleganse og funksjonalitet.

Vurderinger og omtaler