KRUS MUMMI SNORKFRØKEN LI 0,3L
KRUS MUMMI SNORKFRØKEN LI 0,3L

MOOMIN-ARABIA KRUS MUMMI SNORKFRØKEN LILLA 0,3L

Se alt fra MOOMIN-ARABIA
Tåler oppvaskmaskin, mikro og fryser

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
269,-

50+ På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Mummikopp med motiv av populære Snorkfrøken.

Illustrasjonen av Snorkfrøken baserer seg på tegneserien «Mummitrollet på Rivieraen» fra 1955. I historien har Snorkfrøken og Mummipappa det kjedelig, og de drømmer om et luksusliv på Rivieraen. Mummifamilien seiler til Frankrike og kommer utfor mange uhell og misforståelser. 
 
Snorkfrøken nyter å være midtpunkt. Hun sjarmerer og elsker å bli sjarmert – og derfor lykkes hun i å vinne på casino. Hun kjøper en bikini for pengene. Historien beskriver Snorkfrøken som ikke bare feminin og forfengelig, men også modig og flink. 
 
På illustrasjonen har Snorkfrøken bestemt seg for å prøve en bikini for første gang, men speilbildet er ikke flatterende. Hun har ikke hatt på leppestift før heller, og på koppens andre side kan man se at hun ikke finner noe naturlig sted på snuten. Snorkfrøken er en av de virkelige populære karakterene i fortellingene om Mummifamilien. 
 
En mummikopp er en perfekt gave til en som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og passer like godt til voksne som til barn. Mummikoppene har blitt populære samlerobjekter. Spesielt har mummikoppene som produseres i begrenset opplag en enorm etterspørsel. 
 
Kruset rommer 0,3 liter. Koppen er ildfast, kan fryses, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.