For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

CHAR-BROIL GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B

Se alt fra CHAR-BROIL
Røde LED-lys
Grillområde 75,6 x 44,5 cm
TRU-Infrarød grillsystem
Sear-brenner, som når temperaturer opp til 900°c

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

6 999,-

Utsolgt på nettlager

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Hvis du ikke vil gjøre noe når du griller, er Professional PRO den rette modellen for deg. Det er en førsteklasses grill, dette fordi den blir ekstra varm, og er meget allsidig. Med innovative TRU-infrared™ grillsystem gir deg suksessgarantien for den perfekte grillmaten. På sidebordet er det en  høyytelses Sear-burner, som når temperaturer opp til 900°c på brenneren. Sear-burneren perfeksjonerer den virkelig sprø skorpen og gir flotte profesjonelle grillstriper.  Fire høyytelses brennere i rustfritt stål med lavt forbruk som produserer maksimal og konsistent varme. Varmen som skapes på denne måten overføres via varmefordelingsplatene i rustfritt stål til de langvarige, porselensmalte støpejernsristene som igjen holder på varmen og sender den videre til grillmaten. Det ekstra høye, dobbeltsidige lokket i rustfritt stål med lokktermometer gjør det mulig å bruke et bredt utvalg av matlagingsmetoder. Røde LED-lys lyser når du vrir de forkrommede knottene. Det gir ikke bare en moderne design, men også synlig kontroll over gassforsyningen. To store frontdører i rustfritt stål utstyrt med kroker for grilltilbehør. Med sine fire hjul kan grillen enkelt skyves til ønsket sted. Et manometer på regulatoren indikerer hvor mye som er igjen i gassflasken. Innebygde flaskeåpneren kan du raskt åpne kule drikker.

    Grillrist av porselensmalt støpejern gir sterkere varmelagring og perfekte grillstriper. Ristene er langvarige og enkle å rengjøre.
    Vårt unike TRU-infrarøde ™ gir en suksessgaranti.
    Høyytelses brennere i rustfritt stål gir maksimal varme, mens gassforbruket er lavt samtidig. Brennerne er varmebestandige og langvarige.
    Med en høyytelses Sear-brenner som når temperaturer opp til 900° på brenneren, klarer du å få en sprø skorpe og en perfekt grillsmak. Den kraftige støpejerngrillgrillristen overfører varmen optimalt og skaper de vakre grillsriper.
    Rød LED-belysning ved knottene skaper en moderne design og forbedret synlighet av gasstilførselen.
    11 kg gassflaskeholder: Den innebygde holderen sikrer enkel og stabil plassering av gassflaske opp til 11 kg.
    Gassnivåmåler i form av et manometer montert på regulatoren viser hvor mye som er igjen i gassflasken.
    Sidebord i rustfritt stål gir ekstra arbeidsplass,  kan brettes ned slik at grillen ikke tar opp så mye plass når du lagrer den.
    En innebygd flaskeåpner med en trykt sinklogo er alltid lett tilgjengelig.
    Fire hjul, to av hjulene kan låses.
    Grillen kan utvides med vårt MADE2MATCH lagringssystem.
    Vår kvalitet overbeviser helt av seg selv. 10 års garanti på brennerne, 3 år på grillene og 2 år på alle andre komponenter.
    SureFire® elektrisktenning som skaper en gnist ved å trykke på strømknappen på alle brennere, og dermed slå på grillen. Derfor er det ikke behov for fyrstikker

TRU-infrarød ™

TRU-Infrared™ Technology er et patentert infrarødt grillsystem som gjør denne Char-Broil-gassgrillen litt utenom det vanlige. Brennerne i grillen varmes opp en spesiell varmeovn, som gir en jevn varmefordeling, mens en tradisjonell grill ikke har en jevn varmefordeling.

Spesifikasjoner:

    Grillområde 75,6 x 44,5 cm
    Dimensjoner 121 x 159,5 x 59,2 cm
    Farge Rustfritt stål
    4 rustfrie stålbrennere 9,38 kW / t
    Sidebrenner nr.
    Sårbrenner 3,52 kW / t
    Rist porselen emaljert støpejern
    Brødhylle 1 stk.
    Ignition SureFire® elektronisk
    Termometer Termometer i lokket
    Vekt 62 kg.
    Inkludert slange og regulator