KULLGRILL M-TOUCH GBS C-5750
Logo for WEBER

WEBER KULLGRILL MASTER-TOUCH GBS C-5750

0 av 5

Low-and-slow ventilasjonsinnstilling

Grillflate Ø57

Inkludert brikettholdere

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Kullgrill Master-Touch GBS C-5750 fra Weber er en legendarisk kullgrill med prisvinnende design. Denne premium kullgrillen gir deg alt du trenger for å lykkes med enhver grillmetode.

Gourmet BBQ System-grillristen gjør det enkelt å legge til ulike typer tilbehør og tilberede alt fra smakfulle pizzaer til saftige gryteretter og deilig grillbrød. Med bunnventilen på røkeinnstillingen har du enda mer kontroll over varmen, slik at du kan oppnå perfekt resultat hver gang du røker eller langtidssteker.

Med to brikettholdere inkludert, kan du enkelt flytte plasseringen av kull og briketter, perfekt for å grille både på direkte og indirekte varme. iGrill-holderen gir deg praktisk oppbevaring for ditt iGrill-termometer (må kjøpes separat). Håndtaket er værbestandig og har verktøykroker for å enkelt lagre grillverktøy.

Tuck-Away lokkholder og One-Touch rengjøringssystem gjør det både enkelt å bruke grillen og holde den ren, slik at den varer lenge. Du kan også stole på 10-års garantiprogram og livslang kundeservice.

Denne grillen har også to værbestandige gummihjul som gjør det enkelt å flytte og transportere grillen dit du ønsker. Enten du er en erfaren grillmester eller en nybegynner, vil denne kullgrillen gi deg alt du trenger for å oppnå fantastiske grillresultater.

En kullgrill har et lavt avtrykk i produksjon, sammenlignet med elektriske- og gassgriller. Med riktig kull kan utslippet ved bruk også minimeres. Weber tilbyr en rekke reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen. 

Vurderinger og omtaler