GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 4B

  • Kan bestilles montert!
0 av 5

4 brennere

Røde LED-lys

TRU-Infrarød grillsystem

Sear-brenner, som når temperaturer opp til 900°c

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Legg til praktiske tilvalg

999,-

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Professional PRO 4B fra Char-Broil. Denne førsteklasses grillen er utstyrt med det innovative TRU-infrared™ grillsystemet gir deg suksessgarantien for den perfekte grillmaten. Fire høyytelses brennere i rustfritt stål med lavt forbruk gir maksimal og konsistent varme, og varmen overføres via varmefordelingsplatene i rustfritt stål til de langvarige, porselensmalte støpejernristene som holder på varmen og gir perfekte grillstriper.

Professional PRO-grillen er også utstyrt med en høyytelses Sear-burner på sidebordet, som når temperaturer opptil 900°c. Dette gir virkelig sprø skorper og flotte profesjonelle grillstriper. Det ekstra høye, dobbeltsidige lokket i rustfritt stål med innebygget termometer gjør det mulig å bruke et bredt utvalg av matlagingsmetoder.

SureFire® elektrisktenning gjør det enkelt å tenne grillen med bare et trykk på strømknappen på alle brennere, uten behov for fyrstikker. Røde LED-lys lyser når du vrir de forkrommede knottene, som gir en moderne design og synlig kontroll over gassforsyningen.

Professional PRO-grillen har også et sidebord i rustfritt stål for ekstra arbeidsplass, som kan brettes ned for å spare plass når den skal lagres. To store frontdører i rustfritt stål er utstyrt med kroker for grilltilbehør, og med sine fire hjul kan grillen enkelt flyttes til ønsket sted. To av hjulene kan låses.
Et manometer på regulatoren indikerer hvor mye som er igjen i gassflasken. Med den innebygde flaskeåpneren kan du raskt åpne flasker. Grillen kan også utvides med vårt MADE2MATCH lagringssystem.

TRU-Infrared™ Technology er et patentert infrarødt grillsystem. Brennerne i grillen oppvarmer en spesiell rist, som gir en lik varmefordeling, hvor en tradisjonell grill ikke har en lik varmefordeling. Takket være det infrarøde grillsystem vil du oppleve en grillflate uten kalde områder. Det gjør det lettere å kontrollere tilberedningen, så både kjøtt og tilbehør blir grillet helt perfekt. Det betyr den særlige oppbygning av Char-Broils infrarøde grillsystem, at du ikke vil oppleve oppflamming, når fett og marinade fra kjøttet drypper ned i flammene.

Når du bruker TRU-Infrared™ Technology vil du oppleve, at det er både lettere og mer morsomt å være grillmester. Saftigheten i både kjøtt og grønnsaker bevares, og du oppnår den helt riktige grillsmaken.

  • Inkludert slange og regulator

Char-broil har et godt utvalg av reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen. 

Brennere:

Hovedbrennere kW/h 9.38
Sidebrenner kW 3.52

Vurderinger og omtaler