KRANS H7 RØD CHRISTMAS TALES
KRANS H7 RØD CHRISTMAS TALES
KRANS H7 RØD CHRISTMAS TALES
KRANS H7 RØD CHRISTMAS TALES
Logo for KÄHLER

KÄHLER KRANS H7 RØD CHRISTMAS TALES

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

199,-

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Krans fra Kähler. Furukongler og kristtorn – to ikoniske elementer fra naturen som vekker tankene mot den magiske juletiden. De små konglene blir til sjarmerende dekorasjoner, mens de glinsende kristtorn-grenene finner sin vei inn i våre hjem ved å pryde vaser, dører og kranser. Naturen er full av julemagi. I Christmas Tales-serien fra Kähler, har keramikeren Thora Finnsdottir formet denne fortryllende julestemningen til varige kunstverk.

Gjennom sin enestående evne til å fange rolige nyanser og myke former har Thora Finnsdottir skapt den strålende røde julekransen. Den glinsende glasuren gir et ekstra lag av skjønnhet, og denne kransen blir som en autentisk julefortelling som henger fra treet eller en grangren, og sprer juleglede. Alle figurer i denne serien er formet av keramikk, og deres enkle og myke uttrykk skaper en følelse av harmoni. Uttrykket er rolig og tidløst, og forskjellige fargede glasurer i naturlige og nordiske nyanser er brukt rundt seriens nissefigurer.

Thora Finnsdottir har via sin kunstneriske keramikk gitt nytt liv til naturens unike strukturer og former, med direkte avstøpning av kongler og trestubber. Resultatet er en serie julefigurer og hengepynt som bærer i seg både historie og tradisjon. Å gi en gave fra Christmas Tales er som å overrekke et lite stykke av julens magi. Disse dekorative figurene stopper oss i øyeblikket, minner oss om høytidens betydning og får oss til å verdsette både tiden og hverandre. En kjærlig gest som vil skape minner for livet.

Vurderinger og omtaler