JULELYSLYKT 2023 H7.5 2 STK
JULELYSLYKT 2023 H7.5 2 STK
Logo for HOLMEGAARD

HOLMEGAARD JULELYSLYKT 2023 H7.5 MULTI 2 STK HOLMEGAARD CHRISTMAS

0 av 5

Designet av Jette Frölich

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 19 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Lyslykt 2023 fra Holmegaard. Med kunstneren Jette Frölichs nostalgiske og mesterlige papirklipp inviterer Holmegaard Christmas deg til å ta en titt gjennom vinduene i et tradisjonelt gammelt bakeri. De originale og kunstneriske universet kan beundres på nært hold på de små telysholderne. 

Telysholderne kommer i en pakke på to. De er svært estetiske og skaper en hyggelig atmosfære når flammen lyser på motivene på Jette Frölichs telysholdere og kaster skygger og refleksjoner. Motivene er forskjellige på de to telysholderne, og begge er varianter av Jette Frölichs nostalgiske juleunivers. På en av telysholderne står en gutt utenfor butikkvinduet og titter nysgjerrig inn. Han kan se fire julekaker – to julekaker med glasur og kristtorn, et pepperkakehus og en vakker julekringle. På den andre telysholderen ser du en jente som sitter i bakeriets kafé og drikker en kopp varm sjokolade, mens bakerivinduet er vakkert dekorert med julekaker og et pepperkakehjerte. 

Motivene på telysholderne er variasjoner av motivet som pryder hele Holmegaard Christmas 2023-serien. Motivene er basert på refleksjoner rundt julens magi, og formidler på en vakker måte barnas kjærlighet til julen og forventningene til den store dagen.

Vurderinger og omtaler