TERMOKRUS PLISSÉ HVIT 2PK 25CL
TERMOKRUS PLISSÉ HVIT 2PK 25CL
TERMOKRUS PLISSÉ HVIT 2PK 25CL

PILLIVUYT TERMOKRUS PLISSÉ HVIT 2PK 25CL

Se alt fra PILLIVUYT
0 av 5

2 års bruddgaranti

Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikro og fryser

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet

499,-

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Termokrus i Plissé-serien fra franske Pillivuyt.

Nyt kaffe eller te fra fransk kvalitet som varer gjennom generasjoner.

Opplev den franske elegansen med et termokrus fra Pillivuyts Plissé-serie. Med en kapasitet på 25 cl, er dette krusets design både enkelt og sofistikert.

Pillivuyt, en fransk produsent med over 200 års erfaring i porselenskunst, tilbyr en 2-års bruddgaranti og en livslang bruksgaranti på dette produktet. Plissé-serien er kjent for sine delikate, plisserte linjer, en stil som har sin opprinnelse i Pillivuyts tidlige støpeformer fra 1900-tallet. Dette gir krusene en unik karakter og gjør dem til et symbol på diskré, fransk eleganse som er anerkjent verden over.

Som med alle Pillivuyt-produkter, er dette termokruset laget for å vare. Det tåler fryser, ovn og oppvaskmaskin, og er dermed utrolig praktisk for daglig bruk. Kruset er også svært motstandsdyktig mot termisk sjokk og store temperaturforskjeller, takket være den ekstremt harde glasuren og den høye brenningstemperaturen på 1400°C.

Dette termokruset er også et stykke kunst som forteller en historie om fransk håndverkstradisjon og kvalitet. Det er det ideelle valget for de som setter pris på både funksjonalitet og estetikk i hverdagen.

  • Tåler oppvaskmaskin
  • Tåler mikrobølgeovn
  • Tåler fryser

Vurderinger og omtaler