KRUS 27CL PLISSE
KRUS 27CL PLISSE
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT KRUS 27CL PLISSE

0 av 5

2 års bruddgaranti

Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

Elegant og tidløst design

Lang levetid og høy kvalitet

Elegant plissestruktur

Moderne og stilig design

Høykvalitets keramikk

Miljøvennlig produkt

Passer til alle drikker

Enkel rengjøring

Perfekt gaveartikkel

Optimal pakkestørrelse

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 6 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

KRUS 27CL PLISSE

Nyt hverdagsluksus med et krus fra Pillivuyts Plissé-serie, designet for å tåle både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Med en arv som strekker seg over nesten to århundrer, tilbyr Pillivuyt en 2-års bruddgaranti og en livslang bruksgaranti på dette elegante kruset.

Plissé-serien er kjent for sin tidløse stil og delikate, plisserte linjer, et design som har sin opprinnelse i Pillivuyts tidlige støpeformer fra begynnelsen av 1900-tallet. Dette gir krusene en unik karakter og gjør dem til et symbol på diskré, fransk eleganse som er anerkjent verden over.

Som med alle Pillivuyt-produkter, er dette krus laget for å vare. Det er produsert med en ekstremt hard glasur og en brenningstemperatur på 1400°C, noe som gjør det ekstra sterkt og holdbart. Glasuren er også garantert fri for bly og kadmium og er syrefast, noe som sikrer at fargen forblir konstant og at rengjøring er enkel.

Dette krus er også et stykke kunst som forteller en historie om fransk håndverkstradisjon og kvalitet. Det er det ideelle valget for de som setter pris på både funksjonalitet og estetikk i hverdagen.

  • Tåler oppvaskmaskin
  • Tåler mikrobølgeovn
  • Tåler fryser

Vurderinger og omtaler