En unik kjøkkenserie fra Jernia 

Varde – vår egen kjøkkenserie bestående av gryter, stekepanne og kjøkkenredskap i tidløs design – med våre høyeste krav til klima, miljø og ansvarlig produksjon.

Designet for å vare

90% resirkulert og 100% resirkulerbar

Klimavennlig valg

25 ÅRS GARANTI

Gryter - år etter år med festmat, hverdagsmat og restemat

Grytene kommer i tre ulike størrelser og er laget av 90% resirkulert høykvalitets rustfritt stål. Vi har utstyrt de med 3-lags bunn slik at du får en god og jevn varmefordeling. Dette, innvendig måleskala og gode håndtak gjør matlagingen også mer effektiv. Du får selvsagt også med et lokk med dampventil slik at det ikke koker over. Gryten kan brukes på alle koketopper – og i stekeovn. Og ja, de kan vaskes i oppvaskmaskin.

TIL HVERDAG OG FEST

Gryter fra Varde

Hele Vardeserien er laget av høykvalitets rustfritt stål, noe som alene borger for lang holdbarhet og levetid.

5 ÅRS GARANTI

Stekepannen som sikrer deg jevn varmefordeling

I likhet med grytene fra Varde har også stekepannene 3-lags bunn som sikrer jevn varmefordeling. For at maten du lager ikke skal sette seg fast bruker vi et keramisk non-stick Ceratec™ belegg som tåler høye temperaturer – og bruk i stekeovn opptil 240°C. Du kan også lage mat helt trygt vel vitende om at stekepannen ikke inneholder giftstoffene PFOA og PFAS, plast eller fluor. Bruk den på både induksjon eller vanlig koketopp, og vask den gjerne i oppvaskmaskinen.

ET TRYGT VALG

Stekepanne fra Varde

Vi har utviklet og forbedret det keramiske belegget i stekepannen og selvsagt laget den helt fri for plaststoffer og fluor.

DET KLIMASMARTE VALGET

Ja til mindre klimafotavtrykk!

Visste du at 76% av klimagassutslippene kommer fra utvinning og foredling av råmaterialer?
Varde produseres med 90% resirkulert stål, og det betyr at vi reduserer klimafotavtrykket betraktelig

KOMPROMISSLØST

Børstet stål gir tidløst design

I Varde-serien har vi ikke spart på kvalitet eller design. Her brukes det kun de beste materialene på markedet, samtidig som designet er både klassisk og tidløst. Visste du at ved å bruke børstet stål er vi med på å senke avfallet i produksjonen med 80%? Det mener vi er miljøbevissthet og bærekraft ned til minste detalj.

PRODUSERT MED KORTREIST STÅL

Klimanøytral produksjon i Finland

Varde-serien produseres på Fiskars sin fabrikk i Finlands dype skoger. Fabrikken har i mange år vært klimanøytral, og kombinert med kort reisevei til og fra fabrikk gjør du et mer klimavennlig valg med Varde.

VARER SOM VARER

Vi vet hva som skal til for å skape gode produkter

Siden 1951 har vi hjulpet våre kunder med å velge riktig – og tatt imot historier om hva som kan bli bedre. Vi tror dette skaper det perfekte grunnlag for å skape produkter vi vet du kommer til å ha glede av år etter år. Vi har tatt med oss det beste, og tilpasset den nye Varde-serien til det moderne hjem. Dette betyr kvalitet i ypperste klasse.

Kvalitet i alle ledd

Da vi skulle utvikle vår nye produktserie var ansvarlighet til miljø og klima viktig – i alle ledd. I tillegg har mye skjedd på kjøkkenet de siste årene. Vi har laget en ny produktserie som passer nye platetopper og nye mattradisjoner på kjøkkenet. Vårt mål er å lage produkter du kan bruke hver dag uten at det går på bekostning av levetid. Vi bruker de beste materialene på markedet, samtidig som du får et klassisk og tidløs design.

Vi hører historier fra kunder om at de har produkter, kjøpt på Jernia, som har gått i arv fra foreldre og besteforeldre. Vi håper, og tror, vi får høre de samme historiene om Varde.

Didrik R. Breivik, leder for konsept og kategori kjøkken i Jernia
Innbytteordning - få 20% rabatt på ny vare når du leverer din gamle stekepanne, gryte eller kjøkkenkniv hos oss.
Innbytteordning

Gi nytt liv til gamle gryter og stekepanner

Vi tar imot gamle panner og gryter og sørger for at de blir resirkulert. Gjenvinning av stål og aluminium er opptil 96 % mer klimavennlig enn nyprodusert metall. Husk også at vi gir deg 20 % innbytterabatt på ny vare* – hvis du trenger ny, da!

Les om tjenesten →