For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
GUMMIASFALT ROOF 7 310ML

TEC7 GUMMIASFALT ROOF 7 310ML

Se alt fra TEC7

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
219,-

50+ På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

OOF 2.0 WP7-301 er en smørbar «gummiasfalt»-masse som tetter og forsegler alle sprekker og hull på de aller fleste materialer (også våte), selv om vinteren ved temperaturer ned til -15 °C*.

Den er svært elastisk og tåler forlengelse på hele 170 % uten å sprekke. ROOF 2.0 består av en blanding av butylgummi, bitumen og tråder av glassfiber. Den er svært UV-bestandig (full beskyttelse ved kun 1 mm tykkelse), noe som sammen med innholdet av butylgummi gir svært lang levetid (minimum 20 år) og varig fleksibilitet.

Glassfiber sørger for god rivestyrke og bitumen gjør massen 100 % vanntett. ROOF 2.0 er godt egnet på alle områder ved taktekking, på både flate og hellende tak. Den tetter og forsegler rifter, hull, skjøter, sprekker og overganger på blant annet takpapp, takplater, takrenner og nedløp, samt alle former for installasjoner som finnes på tak; taksluk, kantbeslag, rør- og pipegjennomføringer, pipebeslag, skorsteiner, etc.

Den egner seg like godt til akutte reparasjoner som varig montering av nytt utstyr. Det er ikke behov for varmebehandling for å få den til å tette, noe som er veldig tidsbesparende (ikke behov for brannvakt).

Den er også fin å bruke som tetting og beskyttelse på alt fra fundamenter, vegger, kummer og dreneringer, til å tette fuger i gamle trebåter.

ROOF 2.0 er i tillegg sertifisert etter EU standarden EN 15814 som omhandler vanntetting av fundamenter under bakkenivå.