For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

SIOOX TREBESKYTTELSE PREMIUM MARIN 3L

Se alt fra SIOOX

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

1 399,-

Utsolgt på nettlager

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

SIOOX TREBESKYTTELSE PREMIUM MARINE 3 LITER TRINN 1

Gi ditt teakdekk nytt liv- i opptil 8 år.

Trebeskyttelsen kan brukes både på ny og gammel teak og øvrige harde tresorter, og gir treverket en vakker naturlig sølvgrå patina. Den er smuss- og vannavvisende, samt forebygger dannelse av alger og sporer i opptil 8 år. Gulvet får en vannavvisende og diffusjonsåpen overflate som blir myk og behagelig å gå på. Produktet er UV resistent, og en behandlet overflate vil kun kreve en årlig vask for tilstrekkelig vedlikehold.

Trinn 1 av 2
Sørg for at underlaget er rent og tørt. Påfør rikelig med Trebeskyttelse Premium Marine, dra det godt ut og la det trekke ned i treverket. La strøket tørke minst 6 timer (ved +15 grader). Påfør dermed andre strøk. Bruk gjerne en klut for å jobbe inn produktet. La strøket tørke minst 6 timer (ved minst +15 grader). Lavere temperatur krever lengre herdetid.

Trinn 2 av 2- 1.lag
Når andre lag med Trebeskyttelse Premium Marine har tørket skal Overflatebeskyttelse Premium Marine påføres. Påfør med klut og la det trekke inn i ca 3 min. Jobb dermed inn produktet til teaken er mettet. Overflaten kan brukes når den er helt tørr, ca 30-60 minutter.

Trinn 2 av 2- 2.lag
Overflatebeskyttelse Premium Marine påføres ytterligere en gang etter 10-14 måneder. Rengjør overflaten forsiktig med Sioox Vedlikeholdsvask og en myk børste. Skyll av såpen og la det tørke. Påfør Overflatebeskyttelse Premium Marine i henhold til instruksjon.

NB: Bruk hansker og vernebriller ved bruk, og sørg for at alle tilskjøtende flater er beskyttet mot sprut og søl. Produktene er lett alkaliske og kan etterlate flekker. Produktet må påføres i oppholdsvær, og uten for sterk sol da produktet vil tørke for fort.

Hvor mye trenger du? 
Premium Trebeskyttelse Marin: Omtrentlig forbruk er 4–5 kvm/l til to strøk.
Premium Overflatebeskyttelse Marin:Ca. 8–10 kvm/l per strøk.

Forbruk beror på teakens alder og tilstand.