GUMMIFORSEGLING SPRAY 500ML
Logo for TEC7

TEC7 GUMMIFORSEGLING SPRAY 500ML

  0 av 5

  Umiddelbar vanntetting av små sprekker og hull

  Rask reparasjon av takrenner, pipebeslag, nedløp, ect.

  Korrosjonsbeskyttende

  Fleksibel, ideell for bruk på campingvogner, tilhengere, båter, etc.

  Overmalbar etter 90 minutter

  For både innendørs og utendørs bruk

  Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

  Nettlager 16 på lager


  Se hvor raskt du kan få varen

  Logg inn for å legge i ønskeliste

  Produktdetaljer

  Bruksområder
  Takrenner, overganger mellom beslag og tak, m.m., men også for beskyttelse mot rust på metall, f.eks. metallplater, smijernsporter, gjerdestolper, etc. Den tetter enkelt alle små skruehull og utette skruer, som f.eks farmerskruer i ståltak. Beskytter og forsegler deler og overganger på campingvogn, bobil, tilhenger, etc.

  Rubber Seal Spray en er fleksibel gummibasert reparasjonsspray som tetter og forsegler alt fra små hull til lange sprekker og revner.

  Den hefter på de aller fleste overflater som metall, aluminium, tre, vinyl, PVC, mur, betong, asfalt, takpapp etc., og gir et beskyttende lag mot fukt og korrosjon. Den tåler temperaturer fra -40 °C til +90 °C, er 100 % vanntett og overmalbar etter 90 minutter.

  Rubber Seal Spray er spesielt godt egnet for bruk på takrenner, overganger mellom beslag og tak, m.m., men også for beskyttelse mot rust på metall, f.eks. metallplater, smijernsporter, gjerdestolper, etc. Den tetter enkelt alle små skruehull og utette skruer, som f.eks farmerskruer i ståltak. Beskytter og forsegler deler og overganger på campingvogn, bobil, tilhenger, etc.

  Vurderinger og omtaler