FUGEMASSE X-SEAL HVIT 310ML
Logo for TEC7

TEC7 FUGEMASSE X-SEAL HVIT 310ML

0 av 5

Egnet for bevegelsesfuger opptil 20 %

Sterk heft til de fleste materialer

Kan raskt overmales

Fullsertifisert for bruk både i våtrom, på fasader og glass, samt arealer med gangtrafikk

Har den høyeste klassifisering for motstand mot sopp, samt god kjemisk motstand

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 31 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Bruksområder
X-SEAL kan brukes for tetting og estetiske fuger i alle rom i huset, inkludert på kjøkkenbenken og i våtrom, som dusj, bad og toalett. Den kan også brukes utendørs, på fasade og på glass, selv om overflatene er fuktige.

X-SEAL er en miljøtilpasset og universal MS Polymer-basert fugemasse som kan brukes til både fuging og liming.

Den kan brukes i fuktige omgivelser, også i våtrom, hefter til de fleste bygningsmaterialer, herder raskt og blir permanent fleksibel med en elastisitet på hele 20 %. Elastisiteten er ideell når fugemassen er utsatt for bevegelser, som f.eks. rundt dører og vinduer eller i områder med store temperatursvingninger.

Limstyrken på 16 kg/cm² sikrer ikke bare X-SEAL fra å løsne fra flatene ved bevegelser, men gir også trygg liming av speil, skap, hyller, etc. X-SEAL er fullsertifisert for bruk både i våtrom, på fasader og på glass, samt arealer som er utsatt for mekanisk påkjenning (gangtrafikk).

Den får en estetisk fin overflate og kan brukes både inn og ute. Den har den høyeste klassifiseringen for motstandsdyktighet mot framvekst av sopp, noe vanligvis oppstår i fuktige omgivelser, som f.eks. baderom.

God UV-bestandighet gjør den trygg å bruke utendørs uten å forringe form eller farge. X-SEAL kan males over så snart den har dannet en hinne på overflaten, noe som skjer etter ca. 20 minutter. Den tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR, er næringsmiddelgodkjent og inneholder verken ftalater, isocyanater eller skadelig løsemidler. X-SEAL kan brukes for tetting og estetiske fuger i alle rom i huset, inkludert på kjøkkenbenken, i dusjen eller rundt vasken.

Den kan også brukes utendørs, på fasade og på glass, selv om overflatene er fuktige. Brukes der hvor det er strenge krav til høy elastisitet, blant annet på bevegelsesfuger rundt dører og vinduer eller andre streder hvor konstruksjonen utsettes for vibrasjoner eller bevegelser. Den hefter til de fleste materialer, og kan i mange tilfeller erstatte bruk av akryl, silikon og monteringslim.

Vurderinger og omtaler