KAFFETRAKTER PERFORMANCE THERM
KAFFETRAKTER PERFORMANCE THERM
Logo for WILFA

WILFA Kaffetrakter Performance Thermo CM9B-T125 1,25L Sort

0 av 5

Unik vannpumpeteknologi

Bryggesystem med høy ytelse

Designet og utviklet i Norge

Godkjent av European Coffee Brewing Centre

Manuell dryppstopp

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 37 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Kaffetrakter Performance Thermo CM9B-T125 Svart fra Wilfa. Utviklet for deg som vil nyte førsteklasses kaffe lenge. I stilfullt nordisk design brygger trakteren kaffe av høy kvalitet direkte i kannen rustfritt stål, som holder kaffen varm i opptil 3,5 timer. 

Performance Thermo leveres med to lokk, ett til brygging for å minimere varmetapet og ett til servering for å holde kaffen varm lenger. Bryggelokket kan også brukes til servering, men holder ikke like godt på varmen som serveringslokket. 

Performance Thermo har Wilfas unike vannpumpeteknologi som tømmer maskinen helt for vann ved hver brygging, slik at du alltid kan brygge kaffen med friskt, oksygenrikt og rent vann. På andre kaffetraktere uten pumpeteknologi kan det bli så mye som 1,5 dl vann igjen i systemet etter bryggingen, noe som igjen har stor innvirkning på kaffesmaken ved neste brygging siden ferskvann er en av de viktigste ingrediensene i god kaffe. Den avtakbare vanntanken på 1,25 liter er like enkel å fylle som å rengjøre.

Performance Thermo har et avansert bryggesystem som gir vannet en optimal ekstraksjonstemperatur gjennom hele bryggeprosessen, med en bryggetemperatur på 92-96° fra første til siste dråpe. Dette gir en uforglemmelig smaksopplevelse. 

Kaffetrakteren har manuell dryppstopp som du enkelt kan stille inn og kontrollere kontakttiden mellom vannet og kaffen ved å justere hvor raskt vannet renner gjennom filterholderen. På denne måten kan du enkelt brygge en enkelt kopp kaffe med samme resultat som om du hadde brygget en hel kanne. 

Vurderinger og omtaler