KAFFETRAKTER PERFORMANCE COMPA
KAFFETRAKTER PERFORMANCE COMPA
KAFFETRAKTER PERFORMANCE COMPA
KAFFETRAKTER PERFORMANCE COMPA
Logo for WILFA

WILFA Kaffetrakter Compact CM8B-A100 1L Sort

0 av 5

1 liter avtagbar vanntank

Unik vannpumpeteknologi

Automatisk dryppstoppfunksjon

Designet og utviklet i Norge

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 27 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Kaffetrakter Performance Compact CM8B-A100 Svart fra Wilfa. Med sitt kompakte og plassbesparende design er den perfekt for ethvert kjøkken, uansett størrelse. Nyt enestående kaffe hver morgen med den kompakte kaffetrakteren som leverer store smaker på tross av sitt lille fotavtrykk. 

Performance Compact kaffetrakter er designet for å passe på alle kjøkkenbenker med sin lille størrelse på bare 20 x 22 cm. Det gjør at trakteren passer perfekt på et mindre studentkjøkken, på hytta, for dem som ønsker mer plass på kjøkkenbenken, eller for dem som ønsker seg en mindre kaffetrakter. 

Performance Compact har Wilfas unike vannpumpeteknologi som tømmer maskinen helt for vann ved hver brygging, slik at du alltid kan brygge kaffen med friskt, oksygenrikt og rent vann. På andre kaffetraktere uten pumpeteknologi kan det bli så mye som 1,5 dl vann igjen i systemet etter bryggingen, noe som igjen har stor innvirkning på kaffesmaken ved neste brygging siden ferskvann er en av de viktigste ingrediensene i god kaffe. Den avtakbare vanntanken på 1 liter gjør påfylling av vann enkelt og sølefritt.

Kaffetrakteren har et avansert bryggesystem som leverer vann med optimal ekstraksjonstemperatur gjennom hele bryggingen. Den har en bryggetemperatur på 92-96° fra første til siste dråpe, som resulterer i en uforglemmelig smaksopplevelse. 

Trakteren har en varmeplate som holder kaffen varm etter brygging. Den slår seg automatisk av etter 40 minutter for sikkerhetens skyld. Tips! Vi anbefaler å heller lage kaffe flere ganger enn å oppbevare den lenge for å drikke kaffe med best mulig smak. Godkjent av norsk kaffeinformasjon.

Vurderinger og omtaler