RAMEKIN 21CL 9CM
RAMEKIN 21CL 9CM

PILLIVUYT RAMEKIN 21CL 9CM

Se alt fra PILLIVUYT
Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikro og fryser
Kan tas rett ut fra fryseren til ovnen
Perfekt til Créme brûlée, is eller lune bær

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
129,-

10 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

PILLIVUYT RAMEKIN 21CL 9CM

Høy ramekin til tilberedning og servering av både varme og kalde retter i porsjonsstørrelser. Enten det er Crème brûlée eller is og bær, er Pillivuyt sin ramekin det ultimate valget. Med Pillivuyts anerkjente franske porselenskvalitet er du garantert en kulinarisk opplevelse uten sidestykke.

Hvert Pillivuyt-produkt er nøye skapt med en eksklusiv porselensmasse bestående av flint og kvarts. Denne kombinasjonen, sammen med den ekstremt robuste glasuren og brenningen ved 1400°C, gir Pillivuyt ramekin utmerket styrke og holdbarhet.

Ramekinens porselen er helt fritt for bly og kadmium, og er syrefast. Dette sikrer at fargene holder seg intakte, mens produktet forblir hygienisk og lett å rengjøre. Pillivuyt sin ramekin tåler både støt og temperatursvingninger. Den takler også termisk sjokk (-30°C til +350°C) – på den måten kan du trygt ta ramekinen rett ut av fryseren og inn i ovnen uten bekymringer.

Pillivuyt Ramekin takler enhver varmekilde. Med sin flate bunn fungerer den perfekt på både elektriske og gasskomfyrer. Ved bruk på komfyren må du huske å inkludere væske eller fettstoff. 

Pillivuyt symboliserer en tidløs fransk tradisjon av førsteklasses porselen. Enten du er en lidenskapelig kokk eller en matelsker, vil Pillivuyt transformere enhver matopplevelse til noe ekstraordinært.

  • Enkel rengjøring med oppvaskmaskin
  • Rask oppvarming i mikrobølgeovn
  • Tåler termisk sjokk