RAMEKIN 15CL 9CM
RAMEKIN 15CL 9CM
RAMEKIN 15CL 9CM
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT RAMEKIN 15CL 9CM

0 av 5

Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikro og fryser

Kan tas rett ut fra fryseren til ovnen

Perfekt til Créme brûlée

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 27 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

PILLIVUYT RAMEKIN 15CL 9CM

Ramekin fra Pillivuyt er det ideelle valget til matlaging og servering i porsjonsstørrelser. Perfekt for både varme og kalde retter, som Créme brûlée eller til is og lune bær. Pillivuyt er et anerkjent franskprodusert porselensmerke av overlegen kvalitet. Hvert produkt er skapt ved hjelp av en egenutviklet porselensmasse, bestående av flint og kvarts. Denne kombinasjonen, sammen med den ekstremt harde glasuren og brenningen ved 1400°C, gir Pillivuyt-produkter en eksepsjonell styrke og holdbarhet

Ramekinens porselen er garantert fritt for bly og kadmium, og det er designet for å være syrefast. Dette sikrer at fargen forblir intakt og at produktene forblir hygieniske og enkle å rengjøre. Ikke bare er ramekinene motstandsdyktige mot støt og store temperaturvariasjoner, men de kan også håndtere termiske sjokk. Derfor kan du enkelt ta ramekinen fra fryseren til ovnen ( -30°C til +350°C) uten bekymringer.

Pillivuyts ramekin tåler alle typer varmekilder. Produkter med flat bunn kan enkelt brukes på både elektriske og gasskomfyrer. Ved bruk på komfyren, vær oppmerksom på å inkludere væske eller fettstoff i ramekinen. Ramekinen fungerer også sømløst på induksjonskoketopper, og den er perfekt for å tilfredsstille alle dine kulinariske behov.

Pillivuyt representerer en tidløs fransk tradisjon med produksjon av førsteklasses porselen. Alle produktene, inkludert denne ramekinen, bærer et rykte for enestående kvalitet og innovasjon. Enten du er en lidenskapelig kokk eller bare elsker å nyte utsøkte måltider, vil Pillivuyt forvandle hver matopplevelse til noe ekstraordinært.

  • Enkel rengjøring med oppvaskmaskin
  • Rask oppvarming i mikrobølgeovn
  • Tåler fryseren

Vurderinger og omtaler