ILDFAST FORM STOR 34X25CM
ILDFAST FORM STOR 34X25CM
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT ILDFAST FORM STOR 34X25CM

0 av 5

Perfekt til lasagne og andre ovnsretter

Håndlaget kvalitetsporselen siden 1818

Tåler alle varmekilder (inkludert grill)

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 5 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

PILLIVUYT ILDFAST FORM 34X25CM

Elegant ildfast form fra Pillivuyt, perfekt til lasagne, pai og andre ovnsretter.

Pillivuyt står for eksklusivt franskprodusert porselen av høyeste kvalitet. Pillivuyt benytter sin egen porselensmasse, sammensatt av flint og kvarts. Denne kombinasjonen, sammen med en ekstremt solid glasur og brenning ved ekstremt høye temperaturer (1400°C), resulterer i et Pillivuyt-produkt som utmerker seg ved sin ekstraordinære styrke og langvarige kvalitet.

Glasuren er sertifisert uten bly og kadmium, og er fullstendig syrefast. Dette sikrer uendret farge og eksepsjonell hygjenisk renhet som gjør produktene enkle å vedlikeholde. Pillivuyt sine ildfaste former er meget motstandsdyktige mot slag og store temperaturforskjeller. De ildfaste formene tåler termisk sjokk og kan derfor sømløst gå direkte fra fryser til ovn (-30 til +350C°).

Pillivuyts ildfaste former tåler alle varmekilder. Prouktene med plan bunn kan brukes direkte på både elektriske og gasskomfyrer. Husk å inkludere væske eller fettstoff når produktet brukes på komfyren. Med induksjonsplate kan de også brukes på koketopper med induksjon.

Porselenet fra Pillivuyt har også den fordelen at det effektivt absorberer og jevnt fordeler varmen, noe som resulterer i maten som beholder varmen i lang tid etter at den er blitt fjernet fra ovnen.

  • Egnet for oppvaskmaskin
  • Kan trygt brukes i mikrobølgeovn
  • Tåler fryser

Vurderinger og omtaler