FAT 25X23X6CM HVIT TOULOUSE
FAT 25X23X6CM HVIT TOULOUSE
FAT 25X23X6CM HVIT TOULOUSE
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT FAT REKTANGULÆRT HVIT 25X23X6CM TOULOUSE

0 av 5

Tåler å bli tatt direkte fra fryser til varm stekeovn

Glasureren gjør at den er lett å rengjøre og tåler oppvaskmaskin

2 års bruddgaranti

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 5 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Toulouse porselensform fra Pillivuyt, med en kapasitet på 2,4 liter og mål på 25 x 23 x 6 cm, er en perfekt blanding av funksjonalitet og eleganse. Dens sofistikerte plisserte design henter inspirasjon fra Pillivuyts historiske arv og tilfører en klassisk stil til moderne kjøkken.

Håndtakene på formen er designet med hensyn til de gamle ovnsdørene fra Pillivuyts opprinnelige porselensfabrikk. Fatet fra Toulouse er ikke bare estetisk vakkert, men også bygget for å vare. 

Denne formen representerer det ultimate innen ildfast porselen, tåler temperatursvingninger fra –30 °C til +350 °C. Dette gir deg fleksibiliteten til å overføre maten direkte fra fryseren til en varm ovn, noe som er ideelt for forberedelser i en travel hverdag. Enten det er en saftig pai, en rik lasagne, eller en delikat grateng, vil Toulouse-formen sikre jevn varmefordeling og holde maten din varm lenge etter at den er ferdig.

Toulouse-formen fra Pillivuyt er perfekt for både daglig bruk og spesielle anledningee. Den gir en smak av tidløs fransk tradisjon for dine måltider, og hjelper deg å servere med stil og selvsikkerhet.

Vurderinger og omtaler