-50%
SALTKVERN PARIS HVIT 18CM
Logo for PEUGEOT

PEUGEOT SALTKVERN PARIS HVIT LAKK 18CM

Medlemstilbud
0 av 5

Signaturmodell og kvernklassikeren

6 forskjellige innstillinger fra fint til grovt

Laget av bæredyktig treverk i Frankrike

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Paris er Peugeots signaturmodell, og kvernklassikeren over alle. Kvernen har det patenterte u’Select-systemet med seks forskjellige faste innstillinger – fra helt fint til grovt. Når innstillingen er valgt, endrer den seg ikke når du bruker kvernen. Du trenger bare å vri på ringen på bunnen av kvernen for å velge ønsket finhetsgrad.
Unik kvern. 
Trekvern av bærekraftig tre. 
Fem års garanti på kvernen, livstidsgaranti på kvernmekanismen.
u’Select kvernmekanisme for salt: Kvernmekanismen er laget av legert rustfritt stål som ikke ruster. Spesialutviklet for tørre saltkrystaller (havsalt og steinsalt), slik at de kan reduseres til et fint pulver.
Hvilket salt kan brukes? Peugeot anbefaler å bruke saltkorn med diameter på 4 millimeter eller mindre, slik at saltkvernen fungerer optimalt. Kvernmekanismen er tilpasset tørt havsalt eller kvernsalt (steinsalt). Ikke bruk våte salttyper som kokt salt eller Guérande-salt, som absorberer fuktighet, noe som øker risikoen for rust i kvernmekanismen. Du bør heller ikke bruke vanlig grovsalt, siden det allerede er kvernet flere ganger og derfor bare renner gjennom. 
Bruke kvernen: Vri toppskruen mot urviseren for å kverne grovere. Vri toppskruen med urviseren for å kverne finere. Vri alltid med urviseren når du kverner. 
Ikke bytt om salt og pepper. Stålet i kvernen er legert til hvert sitt formål. Hvis saltkvernen blir ødelagt av feil salt, dekkes det heller ikke av garantien.
Oppbevar kvernen tørt. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Vurderinger og omtaler