TERMOKOPP JMY ARMY 350ML
TERMOKOPP JMY ARMY 350ML
TERMOKOPP JMY ARMY 350ML
TERMOKOPP JMY ARMY 350ML
TERMOKOPP JMY ARMY 350ML
Logo for THERMOS

THERMOS TERMOKOPP JMY ARMY 350ML

Best i test
0 av 5

Velegnet til både varm og kald drikke

Smart kombinasjon av en liten termos og termokopp

100% tett drikkelokk

Laget av rustfritt stål

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 14 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Thermos JMY er vår best i test termokopp


Denne termosen benytter seg av det yppestre innen bærbar varme- og kjøleteknologi. Thermos JMY er en kompakt og funksjonell termokopp, som er spesialdesignet for å være lett å ha med seg.

Thermos JMY er produsert i premium rustfritt stål, og inkluderer et drikkelokk designet for å sikre en opplevelse uten søl. Med den unike kapasiteten til å opprettholde både varme og kalde drikker på deres ideelle temperatur, blir denne termokoppen et uerstattelig tilbehør for deg. Uansett om du foretrekker en rykende varm kaffe på en kjølig morgen, eller et forfriskende glass kaldt vann på en varm ettermiddag, er Thermos JMY din pålitelige partner.

For å sikre optimal ytelse, anbefaler vi å forvarme flasken med varmt vann fra kranen før du fyller den med din ønskede drikke. Husk også å vaske den for hånd, både før første gangs bruk og etter påfølgende bruk.

Med sin praktiske størrelse og lette vekt er Thermos JMY 350 ml enkel å bære, og tar ikke opp mye plass. Det betyr at du enkelt kan plassere den i ryggsekken, bilen, eller ta den med deg når du er på farten. For en verden i bevegelse, er dette det ideelle valget for å holde drikken din nøyaktig slik du vil ha den - uansett hvor du er

  • Spesialdesignet for å være lett å ta med
  • Laget av rustfritt stål
  • Rommer 350 ml
     

Vurderinger og omtaler