SANTOKUKNIV EGO VG-10
Logo for WILFA

WILFA Santukokniv EVG18SK

0 av 5

Sylskarp stål og kvalitet av øverste klasse

Brukes av kokkene på de danske og norske landslagene

Håndtak av behandlet Pakkawood

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 20 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Santoku kniv i VG-10 Japansk rustfritt stål. Ekstrem kantholdbarhet og med god korrosjonsmotstand. En Santoku kniv er den beste kniven du kan bruke for å kutte og hakke mat. Merkene på siden gjør at maten slipper lett. Kniven er designet til å føles balansert ut i hånden, med passe tyngde, så den kan beveges uten at man blir sliten. Knivens egenvekt hjelper til med å jobbe gjennom råvaren samtidig som vinkelen på knivbladet gir optimale kutte egenskaper. 

Knivbladet er laget av Japansk stål som er foretrukket av profesjonelle kokker og har en lengde på 18 cm. Det har en hardhet på HRC 60±2 og holder seg skarpt over veldig lang tid. Overflaten er laget av 67 lag med damask stål. Kjernen er av rustfritt VG-10 stål, dekt av stållag på hver side. Stålet rundt den harde kjernen gjør kniven både ekstremt skarp og holdbar, samtidig som den er utrolig vakker. Bladet har en skjerpevinkel på 15° med balanseringspunkt i midten. 

Håndtaket er laget i behandlet sort pakkatre som både gir et vakkert uttrykk og ligger godt i hånden enten du er høyre eller venstrehendt. Håndtaket er trykkimpregnert for å motstå at treverket sprekker opp i kontakt med vann. Det er laget for å brukes over tid uten at det blir ukomfortabelt. 

EGO VG-10 knivserie brukes og anbefales av både det danske og norske kokkelandslaget. Som profesjonelle kokker har de de høyeste krav og forventinger til kokkens viktigste verktøy – kjøkkenkniven. Dette er din garanti for at knivene holder den høyeste kvaliteten og er utformet for et perfekt resultat. 

Santoku kniven EGO VG-10 må ikke vaskes i oppvaskmaskinen, men vaskes for hånd i såpevann og tørkes raskt etter bruk. 

EGO er designet i Norge av Wilfa.

Vurderinger og omtaler