Høy ytelse og presisjon
Lett å rengjøre og vedlikeholde
Bevarer skarphet over tid
Produktdetaljer
Kokkekniv / santokukniv MSK-65 fra MAC. Den ikoniske kokkekniven over det siste tiåret. Santokukniven med luftlommer har blitt en av de mest vanlige knivene å ha i husholdningen. Kniven kan brukes til de fleste kutteoppgaver av frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk. Luftlommene gjør at det du kutter nærmest sklir av kniven, slik at kuttingen går raskere.
Knivbladet er laget av rustfritt stål med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. I tillegg har knivbladet gjennomgått en kjøle/herdingsprosess for å gjøre stålet enda hardere og sterkere. Denne prosessen kalles Sub-Zero. Kniven er produsert og håndslipt av profesjonelle håndverkere fra Seki, Japans sverdsentrum. Seki er kjent for mer enn 700 års knivproduksjon. Skaftet er pakka tre og poleringen av skaftet gjør det svært motstandsdyktig mot fett, vann og oppvaskmiddel. Håndtaket vender noe mer oppover for å gi deg bedre komfort når du bruker kniven.
Kniven vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Eggen kan slipes på keramisk slipestav, diamantsliper eller stein med en vinkel på 15 grader. Oppbevar kniven i en knivblokk eller på en magnetlist for å ikke skade eggen. Bruk ikke kniven på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som MAC har designet for dette.
Bladlengde 17 cm.